آفتاب: مهدی هاشمی که از روز دوشنبه به دلیل عارضه قلبی از اوین به بیمارستان دی منتقل شده بود، لحظاتی پیش مورد عمل آنژیوگرافی قرار گرفت.
به گزارش ایلنا، آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که طی این مدت روزانه دوبار در بیمارستان حاضر شده است دقایقی پیش نیز با حضور در بیمارستان دی در جریان روند بهبودی فرزند خود قرار گرفت.
خانواده هاشمی که منتظر نظر پزشک در مورد نتیجه آنژیوگرافی هستند تاکید دارند که خبری درخصوص زمان انتقال مهدی هاشمی به اوین انچنان که برخی رسانه اعلام میکنند، ندارند و به آنان در این زمینه مطلبی گفته نشده است.
برخی رسانهها اعلام كرده بودند كه مهدی هاشمی امشب به زندان منتقل میشود.
خبرگزاری فارس: مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور از آغاز ثبت نام از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در فروردین ماه سال ۹۲ خبرداد.
حسن علی نوری مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس با اشاره به زمان بندی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور گفت: برنامه اصلی زمانبندی و اجرایی وزارت کشور از زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری آغاز می شود و فعلا اقدامات لازم برای پشتیبانی از برنامه اصلی در حال انجام است.
وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، زمان ثبت نام از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری از فروردین ماه سال 92 آغاز خواهد شد.
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور ادامه داد: در برنامه زمانبندی اصلی انتخابات نیز مراحل مختلفی همچون ثبت نام کاندیداها، بررسی صلاحیت آن ها توسط شورای نگهبان، آغاز تبلیغات و زمان انتخابات در نظر گرفته شده است که هر کدام به موقع انجام خواهد شد.
نوری درباره تاثیر احتمالی تغییرات قانونی صورت گرفته در قانون جدید انتخابات ریاست جمهوری و شوراها بر انتخابات سال 92 گفت: باید دید که این قانون در مجلس شورای اسلامی تصویب و به انتخابات سال 92 می رسد و یا نه و سپس در مورد آن صحبت کرد.
خبرگزاری فارس: یک منبع آگاه با اعلام تفهیم 4 اتهام اصلی مهدی هاشمی به وی، گفت: مهدی هاشمی در بخش VIP بیمارستان دی بستری است در حالیکه پزشکان بیماری وی را تأیید نکردهاند.
یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به روند رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی، گفت: تاکنون چهار اتهام اصلی مهدی هاشمی به وی تفهیم شده است.
وی با بیان اینکه اتهام جاسوسی و انتقال اطلاعات حساس به بیگانگان از اتهاماتی بوده که به مهدی هاشمی تفهیم شده است، افزود: اخلال در نظام اقتصادی کشور از دیگر اتهاماتی است که به مهدی هاشمی تفهیم شد.
این منبع آگاه با بیان اینکه اخلال در امنیت کشور در دوران فتنه 88 از اتهامات دیگر تفهیم شده به مهدی هاشمی است، تصریح کرد: فساد در قراردادهای بزرگ نفتی در دوران مسئولیت در وزارت نفت در زمان ریاستجمهوری آقای رفسنجانی از دیگر اتهاماتی بود که به وی تفهیم شد.
وی با بیان اینکه مهدی هاشمی اکنون به بهانه بیماری در بخش VIP بیمارستان دی بستری است، تاکید کرد: در حالی که مهدی هاشمی در بیمارستان بستری است اما پزشکان اصل بیماری این متهم را تائید نکردهاند.
این منبع مطلع همچنین گفت: با توجه به اینکه کارشناسان قضائی روند رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی را خلاف قانون و عدالت میدانند و معتقدند نوع برخورداری این متهم از امکانات گسترده با دیگر متهمان در دستگاه قضا سابقه نداشته است، بیم آن میرود که روند تحقیقات از وی با اخلال جدی مواجه شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید روند رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی دچار اخلال شود، بر رسیدگی دقیق بر اتهامات مهدی هاشمی و استمرار تحقیقات از وی تاکید کرد.
بر اساس این گزارش، پیش از این خبرنگار فارس از فشار سیاسی به قوه قضائیه برای اخلال در پرونده مهدی هاشمی خبر داده بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام قانون کنونی انتخابات و تشکیل شوراهای اسلامی را خوب توصیف کرد و گفت: چنانچه نیاز به تغییراتی در این قانون احساس میشود، باید به صورت لایحه و در زمان مناسب که منتج به نتیجهگیری مفید شود به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در دیدار جمعی از نمایندگان شوراهای اسلامی شهرهای کشور، تفکر شورایی را ضد خودمحوری، خودبینی و قانون گریزی دانست و با توجه به تأکید مکرر دین اسلام به تفکر و مدیریت شورایی گفت: هرچند پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همه اعضای شورای انقلاب تفکر شورایی داشتند، ولی مرحوم آیتالله طالقانی در این مورد بسیار پیگیر بودند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه قانون تشکیل شوراها در مجلس شورای اسلامی و در زمان دفاع مقدس به تصویب رسید، گفت: هرچند به دلیل مشکلات و مضیقههای کشور، اجرای این قانون تا سال 77 تحقق نیافت، ولی با انجام سه دوره انتخابات شوراهای اسلامی، اکنون شاهد نقشآفرینی خوب و مؤثر این شوراها به عنوان یکی از ارکان مردمسالاری در قانون اساسی هستم.
وی با اشاره به سابقه قدیمی کارهای شورایی در کشور حتی در مناطق روستایی، یکی از راههای تحقق تفکر شورایی را تشکیل شوراهای اسلامی شهرها در سراسر کشور خواند و گفت: تشکیل شوراهای شهر یاری نیز به منظور کمک به تصمیمات شوراهای اسلامی و مشارکت آحاد مردم در تصمیمگیریهای شهری، یکی دیگر از آثار و برکات عملکرد شورایی است که برای کشور تاکنون مؤثر و کارگشا بوده است.
هاشمی رفسنجانی در تبیین اهمیت و جایگاه مشورت از دیدگاه اسلام، به آیاتی از قرآن کریم که پس از شکست اولیه مسلمانان در جنگ اُحد نازل شد، اشاره کرد و گفت: در بحبوحه جنگ که نفرات زیادی از سپاهیان اسلام حتی حضرت حمزه به دلیل غفلت برخی برای حفاظت از تنگه اُحد به شهادت رسیده و خود پیغمبر نیز مجروح شده بودند و شرایط سختی برای مسلمانان و پیامبر پیش آمده بود، آیهای بر پیامبر نازل شد که رحمت خداوند شامل حال تو شد، چون نرمش نشان دادی و خشونت به خرج ندادی و همان جا خداوند توصیه میفرماید کسانی را که به غفلت پشت جبهه را خالی کردند، ببخش و حتی با آنان مشورت کن.
وی با اشاره به همزمانی انتخابات شوراهای اسلامی با ریاست جمهوری گفت: از هماکنون برنامهریزیها و تشریک مساعیها برای انجام خوب انتخابات شوراها همراه با انتخابات ریاست جمهوری در دستور کار باشد تا این موضوع مورد غفلت و تحتالشعاع قرار نگیرد.
هاشمی رفسنجانی، قانون کنونی انتخابات و تشکیل شوراهای اسلامی را خوب توصیف کرد و گفت: چنانچه نیاز به تغییراتی در این قانون احساس میشود، باید به صورت لایحه و در زمان مناسب که منتج به نتیجهگیری مفید شود به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جواب سؤال یکی از حاضرین در مورد نقش و تکلیف مردم در شرایط کنونی کشور بهویژه انتخابات گفت: مردم متمدن، بافرهنگ و متدین ایران اسلامی همواره با درک شرایط و مقتضیات کشور به تکلیف خود به خوبی عمل کردهاند و همانگونه که مردم تکلیف دارند در صحنههای انقلاب حضور داشته باشند، مسئولان نیز تکلیف دارند زمینه حضور و مشارکت فعال مردم را در عرصههای مختلف از جمله انتخابات، به صورت قانونی و آزاد فراهم کنند.
روز گذشته مهدي هاشمي به دليل انجام پارهاي از معاينات پزشكي به بيمارستان دي تهران منتقل شد. پس از انتقال وي به بيمارستان بود كه هاشمي رفسنجاني براي ملاقات با او به بيماريستان رفت.
خبرگزاری فارس: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با فرزند خود مهدی هاشمی در بیمارستان دی تهران دیدار کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مهدی هاشمی رفسنجانی فرزند آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی که پس از سه سال اقامت در لندن روز دوم مهرماه به تهران بازگشت و از روز سوم مهر در اوین بازداشت موقت شده، صبح امروز به بیمارستان دی منتقل شد. این انتقال در طی معاینه دکتر ایرج ناظری متخصص قلب و عروق و پزشک مخصوص مهدی هاشمی برای آنژیوگرافی صورت گرفته است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی ساعتی پیش با حضور در بیمارستان دی ضمن ملاقات با فرزند خود در جریان آخرین وضعیت حقوقی وی و مسائل مربوط به دوران بازداشت قرار گرفت و از طریق دکتر ناظری در جریان وضعیت پزشکی مهدی هاشمی قرار گرفت.
به گزارش فارس، ایرج ناظری متخصص قلب و عروق و پزشک مهدی هاشمی با حضور در زندان اوین و معاینه فرزند آیتالله رفسنجانی در محل بازداشتگاه در نامهای رسمی به دادستانی خواستار انتقال فوری وی به بیمارستان جهت انجام آنژیوگرافی شد.
یک منبع نزدیک به مهدی هاشمی در گفتوگو با فارس این خبر را تأیید کرد و با بیان اینکه دادستانی باید زمان انتقال وی به بیمارستان را تایید کند، احتمال داد در روزهای آینده این کار صورت گیرد.
وی همچنین گفت مهدی هاشمی علاوه بر مشکل قلبی، دچار مشکلات تنفسی نیز هست و شبها در سلول خود احساس تنگینفس میکند و برخی اوقات نیمههای شب از مسئولان بازداشتگاه خواسته که وی را برای هواخوری به محوطه باز منتقل کنند.
مهدي خزعلي به همراه تعدادي از عناصر مخل آسايش و امنيت شهروندان بازداشت شد
به گزارش ایلنا از مشهد، فروزانمهر پیش از این عهده دار پستهایی چون ریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، معاونت استانداری کرمان، مشاور در معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، معاون اداری مالی مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت برنامهریزی و معاونت اجرایی سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی، معاون برنامه ریزی استانداریهای زنجان و فارس و معاونت وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی بود.وی کارشناسی برنامهریزی و بودجه کشوری، رئیس اداری مالی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، معاون بودجه و نظارت، مدیر امور پشتیبانی و مدیریت دفتر آموزش و پژوهش در سازمان مدیریت و برنامهریزی استانهای مرکزی، گلستان و تهران را در کارنامه خود دارد.
محمود صلاحی استاندار پیشین استان خراسان رضوی روز شنبه هفته جاری با حکم وزیر کشور از سمت استانداری استان خراسان رضوی برکنار و معاون سیاسی امنیتی این استان به جای وی به عنوان سرپرست استانداری خراسان رضوی منصوب شد.
خبرگزاری فارس: حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید فرمودند: از امروز تا روز انتخابات هرکسی احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار گیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان، در سخنان مهمی با تبیین مراحل مختلف مبارزه کلان و شصت ساله ملت ایران با دولت مستکبر آمریکا و شکست های سلسله وار و تنزل جایگاه سیاسی، اقتصادی، نظامی و اصول فکری آمریکا در مقابل پیشرفتهای شگرف مادی و معنوی نظام اسلامی، درس های بزرگ این مبارزه ادامه دار را حفظ ایستادگی و بصیرت، توکل بر خدا، کار و تلاش بی وقفه، و وحدت میان مسئولان دانستند و تأکید کردند: مسئولان بویژه سران سه قوه باید با وظیفه شناسی و درک شرایط حساس کنونی، از هرگونه کشاندن اختلافها به میان مردم خودداری کنند و بدانند از امروز تا روز انتخابات، هر کسی که بخواهد از احساسات مردم در جهت اختلافات استفاده کند، قطعاً به کشور خیانت کرده است.
خبرگزاری فارس: غلامحسین الهام به عنوان سخنگوی جدید دولت منصوب شد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، غلامحسین الهام در جلسه امروز هیئت وزیران به عنوان سخنگوی دولت منصوب شد. بنابراین گزارش پیش از این دولت دارای دو سخنگو بود که با تصمیم جدید هیئت دولت وظایف این دو سخنگو با یکدیگر ادغام شده و الهام بار دیگر به عنوان تنها سخنگوی هیئت دولت منصوب شد.
الهام در دولت نهم نیز سخنگوی دولت بود اما با آغاز دولت دهم، احمدینژاد به جای وی دو سخنگو منصوب کرده بود.
وی در دولت دهم به عنوان مشاور حقوقی رئیسجمهور فعالیت میکرد.
الهام سابقه سخنگویی شورای نگهبان و قوه قضائیه را نیز دارد.
کاپیتان شهبازی: احمد شهید به من قول داد در گزارشش بنویسد تحریم هوایی، جان ایرانیان را تهدید می کند/ بی خبر بازنشسته ام کردند و در جواب گفتم ببخشید قهرمان ملی شدم!
گفتگو با خلبانی که هواپیمای بدون چرخ را بدون تلفات فرود آورد، اما با او بسیار بی مهری شد.
امید کریمی، امید سلیمی بنی: پدیده کاپیتان هوشنگ شهبازی، دیگر چهره ای نیست که در اخبار حوادث و فرود اضطراری هواپیما، جستجو شود، او فعالیت های بشردوستانه خود را در زمینه لغو تحریم های صنایع هواپیمایی تا جایی پیش برده که سخنگوی مسافران و کارکنان خطوط هوایی ایران شده، آن هم در مجامع حقوق بشری و بین المللی. با این حال، شهبازی، مورد بی مهری هایی هم قرار گرفته که حاصل آن، بازنشستگی او، بدون اطلاع قبلی اش بوده، آیا شهبازی یک "نخبه شهید" است که مدیران با او بی مهری کرده اند؟ بازخورد جامعه دربرابر کاری که با او شده چیست؟ پدیده هوشنگ شهبازی، یک فرصت بی نظیر در اختیار کارکنان و مسافران خطوط هوایی ایران گذاشت تا سخن خود را درباره تهدید جان مسافران به خاطر تحریمها به گوش جهان برساند، با این وجود، چرا او بازنشسته شده و مسئولانی که زمانی با افتخار به او لوح تقدیر دادند، چرا دربرابر این وضعیت ساکت ماندند؟
هوشنگ شهبازی در روز دوم جشنواره مطبوعات، میهمان غرفه مجموعه رسانه ای خبر و خبرآنلاین بود. او همچنین روز پیش از آن در کافه خبر حاضر شد و زاویه های جدیدی از ماجرای خود را برای خبرآنلاین تشریح کرد. شهبازی گفت زمانی که از سفر حقوق بشری ژنو بازگشت، مجبور شد ماشین کرایه کند و به خانه برود، در حالی که مدیرعامل شرکت هواپیمایی هما، به روابط عمومی اش دستور داده بود برایش کنفرانس خبری بگذارد.
گفتگوی خبرآنلاین با کاپیتان شهبازی را می خوانید:
شما به صورت ناگهانی بازنشسته شدید، آیا جامعه باز هم دست به نخبه کشی زده؟
نه، این را نمی توانم نخبه کشی بگویم، خدمتی که من انجام می دهم، محدود شدنی به وسیله یک یا دو نفر نیست. متاسفانه با کج سلیقگی یکی یا دو نفر از مدیران، سعی شده فعالیت اجتماعی ام را خفه کند. هر چند فعالیت اجتماعی ام که در راستای منافع حکومت و مردم است، یک نفر به خاطر حسادت یا حقارت، این کار را می کند و برای همه جای پرسش به وجود می آید.
چرا با شما اینطور برخورد شد؟
می توان گفت برخوردها شخصی بوده، یعنی یکی دو نفر منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح داده اند. مدیر عملیات ایران ایر با عتاب می گوید چرا شما قهرمان ملی شدی؟ چرا مردم تو را دوست دارند؟ من چه جوابی باید بدهم؟ در پاسخ می گویم ببخشید که مردم به من لطف دارند. حالا چرا اینطور برخورد می کنند را شما باید از مسئولان ایران ایر بپرسید. تصمیم هیچ کس به جز مدیر عملیات ایران ایر و مدیر روابط عمومی ایران ایر را در این موضوع دخیل نمی بینم. نمی فهمم وقتی همکاران از کارهایم حمایت می کنند، مردم کوچه و بازار از من استقبال می کنند و مسئولان مختلف کشوری لوح افتخار داده اند، چرا اینطور می شود.
سعی کردم دندان روی جگر بگذارم و صدایم در نیاید، چون به فعالیتی که برای کشور داشتم، معتقد هستم. به اجلاس جهانی حقوق بشر در ژنو با اجازه وزیر راه و مدیرعامل ایران ایر رفتم و متاسفانه وقتی برگشتم، توسط مدیر عملیات ایران ایر معلق شدم و وقتی اعتراض کردم، او گفت چرا با یونیفرم ایران ایر شرکت کردید و خلاف کردید و مرا کنار گذاشتند. حتی با وجود دستور مدیر عامل هما که به روابط عمومی تکلیف کرده بود پس از بازگشتم از ژنو، حتما نشست خبری برگزار شودتا رسانه ها در جریان رهاورد این سفر قرار گیرند، متاسفانه برخورد بدی شد، به حدی که کسی به استقبالم نیامد و مجبور شدم تاکسی کرایه کنم و به خانه برگردم.
یعنی شما می گویید مدیران ارشد دولتی از شما تقدیر می کنند و مدیران میانی ایران ایر، بازنشسته تان کرده اند؟
کاملا درست است. مدیران میانی ایران ایر در مقابل مسئولان و مدیران بالاتر تمکین نمی کنند، آقای پرورش مدیرعامل هما آخرین بیانیه ام را تایید کرد و با تایید او این بیانیه در اینترنت منتشر شد، ولی وقتی پس از بازنشستگی اجباری به او مراجعه کردم گفت من از حکم بازنشستگی شما خبر ندارم، در حالی که این بازنشستگی پیش از موعد است و خلبان تا 65 سالگی می تواند خدمت کند. بهره وری یک کاپیتان در دوران آخر خدمت اوست. خلبان مراحل مختلفی مانند کمک خلبانی را طی کرده و هزینه آموزش صرف او شده، طبق گواهینامه ای که دارم می توانم تا 9 سال دیگر در خدمت هموطنان باشم.
باور می کنید مدیران ارشد هواپیمایی از بازنشستگی شما بی خبر باشند؟
راستش از همین تعجب می کنم، دیروز با آقای مدیرعامل صحبت کردم، گفتم مگر می شود شهبازی بازنشست شود و شما ندانید؟ اگر همکار آبدارچی ما بازنشست شود، در نشریه داخلی هما در ستون بازنشستگان اسم او می آید، برایش به پاس سالها زحمت، مراسم تودیع می گیرند. خصوصا این کار برای خلبانهایی که خدمت کرده اند انجام می شود. از این بابت اظهار تاسف می کنم. به وزیر راه نامه ای نوشتم و موضوع را مطرح کردم. رونوشت را نیز به دفتر رئیس دولت و مجلس شورای اسلامی دادم و امیدوارم رسیدگی شود. آیا اینطور باید به فردی که خدمت کرده، برخورد شود؟
ایران ایر به صورت غیر رسمی گفته مشغولیات شما زیاد شده و نمی توانید پرواز کنید، این حرف به نظر منطقی می رسد؟
این موضوع درست نیست که خلبان اگر فعالیت دیگری داشته باشد، نتواند کارهای حرفه ای اش را انجام دهد. مگر برخی مسئولان خلبان نیستند؟ کار می کنند و بعد هم به فعالیت خود می رسند. اشخاصی که این سخنان را می گویند 6 شغل دارند، از خلبانی گرفته تا واردات سنگ قبر از چین را انجام می دهند و بعد این نسخه را می پیچند. خلبان، وقتی پایش را روی پله هواپیما می گذارد، جان مسافران را به دست گرفته و حواسش جمع کارش است، این حرف اصلا منطقی و درست نیست. بارها گفته ام غیر از اینکه خلبان ایران ایر هستم، شخصیت اجتماعی دارم و به خاطر انسانیت، کار اجتماعی خود را می کنم و در خدمت هموطنان هستم. به عنوان یک شخصیت اجتماعی هم راستا با منافع مردم فعالیت می کنم، من سرباز این ملت و کشور هستم، استراتژی کشورم مشخص است، مبارزه با محدودیتهای که غربیها به ما تحمیل کرده اند، ما نباید خم به ابرو بیاوریم و جلوی این محدودیتها خم شویم. ولی این دلیل نمی شود صدایمان در مقابل ظلم در نیاید، صدایمان را در می آوریم و حقوقمان را نیز می گیریم.
آیا تایید می کنید 80 دانشمند هسته ای در پرواز شما بودند که نجات جانشان توسط شما از یک فاجعه بین المللی جلوگیری کرد؟
البته من نیز در خبرها خواندم دانشمندان هسته ای بودند، اطلاعی درباره شغل آنها ندارم. می دانم 80 نفر از مسافران پرواز سال گذشته، تبعه روسیه بودند، از لحاظ انسانی جان یک روس یا ایرانی برای خلبان فرقی نمی کند، همه یکسان هستند و مسافر باید به سلامت به مقصد برسد. سازمان هواپیمایی کشوری موضوع را بررسی کرد و اعلام کرد نقص فنی بوده، برای هواپیمای فرسوده این موضوعات طبیعی هست، چون اگر هواپیمای نو بود، تعجب می کردم چرا این مشکل وجود دارد.
شما روابط عمومی بسیار خوبی دارید، با هیچ یک از مسافران آن پرواز، ارتباط ندارید؟
ببینید، همان روز که فرود اضطراری در مهرآباد داشتیم، دفترچه ای را در فرودگاه تهیه کردند و همه این مسافران، چند سطری را به عنوان یادبود نوشتند. همه مسافران از روس و ایرانی نوشتند، مدتها دنبال آن دفترچه گشتم ولی هرگز به دست من نرسید. شخصا با دو سه نفر در ارتباط هستم، یکی از آنها، از بستگان منوچهر نوذری مرحوم است، از طریق ایمیل و از طریق سایت با من در ارتباط هستند.
برای هوشنگ شهبازی بازنشسته پیشنهاد کاری نشده؟
سال گذشته که ژنو بودم از کشورهای عربی تماس گرفتند و پیشنهاد کار دادند، گفتم برای کار پیدا کردن به ژنو نیامده ام، یک ماه بعد از آلمان تماس گرفتند. ولی واقعا کار کردن و پرواز کردن و پول در آوردن مشکلم نیست. هدفم نجات جان انسان است. درست است آن افراد را خداوند نجات داد، ولی روی زمین خلبان عامل و وسیله لطف خداست.
همین اواخر در جریان بازنشستگی ام قرار گرفتند و از امارات متحده، کار با حقوق بالا پیشنهاد شد، ولی از ابتدا تصمیم داشتم احساسات پاک این مردم را به هیچ پولی نفروشم و نخواهم فروخت.
از شرکتهای داخلی چطور؟
متاسفانه از شرکتهای داخلی درخواست کار نداشته ام.
و اگر درخواست کنند؟
ببینید، الان من کار بسیار بزرگتری از پرواز را دنبال می کنم. پرواز می کنم در صورتی که از پروازم استقبال شود در خدمت مردم خواهم بود. البته نه با مدیرانی که بازخواستم می کنند چرا مردم به خدمتگذار خود لطف دارند.
به هر حال، فکر می کنم مشکل شما حل می شود. چه انتظاری از مسئولان ایران ایر دارید ؟
امیدوارم مدیران کج سلیقه همراه شوند و ما بتوانیم مسئله لغو محدودیتهای صنایع هواپیمایی را پررنگ کنیم. اگر مدیران ارشد ایران ایر، امکانات در اختیارم بگذارد، مطمئنا می توان تحریم صنایع هواپیمایی مسافری را شکست. من یک نفر هستم، بدون هیچ امکانات و بودجه ای، با پس اندازم کارهای حقوق بشری را می کنم و تاکنون یک ریال از احدی دریافت نکرده ام. با روابط شخصی و دیپلماسی عمومی، حرف مردم را پیش می برم، هیچ ارگان دولتی این کار را نکرده است.
منظورتان از امکانات چیست؟
ببینید، اصلا نمی خواهم دولت به من سرمایه بدهد یا منابع مالی تعیین کند. حمایت مردم را می خواهم که دارم. پا در کار دولت هم نمی کنم، به مسایل سیاسی و دولتی هم ورود ندارم، ولی انتظار دارم حداقل ایران ایر، سنگ اندازی نکند، محدودیت ایجاد نکند، حقوق زن و بچه من را نبرد، بدون اطلاعم حکم بازنشستگی ندهد. باور می کنید شهریور ماه، چکم در بانک برگشت خورد، نمی دانستم چرا، بانک اعلام کرد شما یک ماه و نیم پیش بازنشست شده اید. آقای مدیرعامل ایران ایر می گوید خبر ندارم، این شدنی است؟ خود را قهرمان نمی دانم، وظیفه خلبانی ام را انجام دادم و با حمایت گروه پرواز و همه کادر هواپیما، توانستم پرواز مسکو را به سلامت به زمین بنشانم، ولی آیا انصاف این است با کسی که یکسال صادقانه برای لغو تحریمها تلاش کرده اینطور برخورد شود؟
پارسال مصاحبه کردند و حرفهای بسیار نادرستی زدند که روابط عمومی ایران ایر به من قول داد که جواب این مصاحبه بدهد، ولی تا الان جوابی نداده اند. آنجا گفته بودند هواپیما را معلم خلبان نشانده، ولی این خلاف واقع است، چرا باید اینطور برخورد شود؟ آن پرواز اگر به سانحه جدی می انجامید می توانست به فاجعه بین المللی تبدیل شود. درست همزمان شد با تحویل ندادن موشکهای s300 روسیه، اگر برای اتباع روسی مشکلی پیش می آمد، همه چیز تحت الشعاع این پرواز قرار می گرفت. فقط می توانم اظهار تاسف کنم و توقع دارم از مسئولان که با چنین مدیرانی برخورد کنند. هر چند فکر می کنم مسئولان ما صادق هستند و به زودی با این مدیر برخورد می کنند. دیروز خدمت آقای سعیدلو معاون امور بین الملل ریاست جمهوری بودیم و او از کارهایم مطلع بود و عین جمله اش این است: "فتیله این کارها را باید روشن نگه دارید."
راهکاری، منفذی برای پیگیری های حقوق بشری وجود دارد؟
من معتقدم با تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی، می توانیم کار خودمان را پیش ببریم. در آمریکا و اروپا، سیاست مداران تحت تاثیر فشار افکار عمومی تصمیم گیری سیاسی می کنند. اگر مدیران من و همین ایران ایر با من همراهی کند، من این مساله را چنان پررنگ می کنم که تاثیرگذار باشد. خبرگزاری آسوشیتدپرس، یورنیوز، نیویورک تایمز، واشنگتن پست و رسانه های معتبر دنیا دم در خانه من هستند، شما فکر می کنید چرا؟ مگر من چکار می کنم؟ وقتی وزارت خزانه داری امریکا به نامه دولت ها واکنش نشان نمی دهد، اما به نامه من خلبان واکنش می دهد؛ یعنی افکار عمومی تاثیرگذار است. در همین مذاکرات اخیر ایران و 6 کشور دیگر از استانبول، بغداد و مسکو مگر اعلام نشد اولین چیزی که در تحریم ها لغو می شود، تحریم هواپیمایی است. چرا نگفتند نفت؟ چرا نگفتند بانک؟ همه قول دادند در صورتی که مذاکرات با مقامات ایرانی به نتیجه رسید، ابتدا مشکلات هواپیمایی را لغو کنند. دارو و غذا و هواپیما، شامل تحریم نمی شود، حتی در جنگ گرم. این نتیجه کارهای بشردوستانه ام بوده.
به عنوان یک کارشناس، با محدودیتهایی که گفتید، مردم سوار هواپیما شوند؟
با وجود اینکه مشکلات فراوان است و هواپیما فرسوده اند، به مردم قول می دهم هواپییمایی ما هنوز ایمن است. به مردم می گویم با خیال راحت پرواز کنید. با تمام تلاش همکاران و با هزینه بالا قطعات یدکی هواپیماها تهیه شود تا روی جان مردم، ریسک نکنند. خیال همه جمع، با هواپیماهای ایرانی پرواز کنید.
شما تشکلی تاسیس کرده اید؟
من از حالا به بعد به حاطر سنگ اندازی ها و محدودیت ها تصمیم گرفته ام تشکلی را راه بیندازم و در قالب آن کار بکنم. برای تاسیس این ان.جی.او که برای دفاع از حقوق هوانوردی ایران است، اقدام کردم.
در ژنو چه موضوعاتی مطرح شد؟
من پس از اینکه سایتی درست کردم و با توجه به بیانیه ای که در آن گذاشتم، به مردم قول دادم از حقوقشان دفاع کنم و تلاش کردم در ژنو این اتفاق بیفتد.
واکنش ها چه بود؟
با نماینده های حقوق بشری کشورهای تحریم کننده حرف زدم و آنها هم با من هم عقیده بودند که تحریم ها علیه صنعت هوانوردی ایران غیرقانونی است. حتی با احمد شهید، گزارشگر سازمان حقوق بشر در ایران هم ملاقات و صحبت کردم.
او چه گفت؟
در جلسه ای که نشسته بودیم، من خاطره ای را تعریف کردم که او کاملا تحت تاثیر قرار گرفت. پرسیدم: اهل کجایی؟ گفت: مالدیو. گفتم: من 25-30 سال پیش در جاکارتا اندونزی یک کرسی را می گذراندم، با یکی از همشهری های تو 6 ماه هم اتاق بودم. گفت: اسمش چی بود؟ گفتم: رشید. گفت: رشید رییس جمهور ما بود. عکس یادگاری ام با رشید را نشانش دادم، گفت همین است. گفتم من کلی گوش همین رییس جمهور تو را گرفتم، پس گردنی زدم. چون صبح ها زود بیدار می شد، نمی گذاشت من بخوابم. بعد یک ارادتی به من پیدا کرد و خوب استقبال کرد و او به من قول داد در گزارش آتی که به سازمان حقوق بشر می دهد، دغدغه من درباره تحریم هوایی ایران را انعکاس بدهد. چون ادعا می کرد منافع مردم ایران را همیشه در نظر می گیرد. گفتم: برای تو فرقی می کند که چه چیزی جان مردم ایران را تهدید می کند؟ گفت: نه. گفتم: خب من امده ام بگویم به خاطر هواپیما ندادن، نفروختن، تحریم هوایی، قطعه ندادن، آمریکا هموطنان من را می کشد و تو که مدعی نگرانی جان هموطنان من هستی، باید این را هم در نظر بگیری. و او قول داد که این دغدغه را در گزارش آتی خودش بیاورد.
با افراد دیگر حرف زدم، سارا فلودرز و دکتر رمزی کلارک، همین هایی که این غائله اخیر وال استریت را رهبری کردند، با آنها صحبت کردم و حرف من را تایید کردند و از ابتدا گفتند حق با شماست. من تمام منشورهای سازمان های هوایی مثل ایکاو را بیان کردم و گفتم اینها باید حافظ جان مسافران باشند. همین سازمان هایی که کشورهای تحریم کننده درست کرده اند و اکنون متناقض عمل می کنند. آنها قول دادند در این باره فعالیت کنند.
این قول ها تاثیری داشته است؟
من نفرم، شخصم. من امکاناتی ندارم که فعالیت ها را گسترش بدهم. به همین دلیل به این نتیجه رسیدم فعالیت هایم را حقوقی کنم. من توقعم از مدیرانم و مسوولین کشورم، حمایت است. اما متاسفانه همیشه سنگ اندازی کرده اند. اما دندان روی جگر گذاشتم. من می خواهم به مردمم خدمت کنم، نمی خواهم چالش ایجاد بکنم. دوست دارم اگر کاری از من بر بیاد، انجام دهم؛ بتوانیم قطعات یدکی را ارزانتر بخرم، هواپیمای نو بخریم بیاوریم. بتوانیم تحریم ها را سبک کنیم. بتوانیم جان این مردم را حفظ بکنیم.
به گزارش فارس، آیتالله حسین نوریهمدانی ظهر امروز در دیدار جمعی از قضات و کارآموزان قوه قضائیه اظهار کرد: حوادث تاریخی به ویژه آنچه در صدر اسلام رخ داده باید مورد موشکافی نسل امروز قرار گیرد زیرا درسهای فراوانی میتوان از آنها آموخت.
وی افزود: انسان عاقل کسی است که حوادث زمانه را به درستی بررسی کرده و از آنها درس بیاموزد زیرا مسائل تاریخی تکرار شده و بر آینده نیز تأثیرگذار هستند.
این مرجع تقلید با اشاره به تبدیل خلافت به سلطنت توسط معاویه به عنوان بنیانگذار این امر گفت: سلاطینی که پس از او بر سر کار آمدند این رویه را دنبال کرده و پس از آن نیز سلسلههای پادشاهی زیادی در کشورهای اسلامی و ایران بر سر کار آمدند.
وی خاطرنشان کرد: پادشاهان تنها به فکر ساخت کاخهای عظیم برای خود بوده و مردم را در فقر و بدبختی نگاه میداشتند.
آیتالله نوری همدانی با بیان اینکه دشمنان اسلام در طول تاریخ به وسیله به راه انداختن جنگهای صلیبی به دنبال نابودی اسلام بودهاند عنوان داشت: امروز هم حمله آمریکا به کشورهایی چون عراق و افغانستان در همین راستا صورت گرفته است.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: استفاده از جریانهای فکری مختلف برای نفوذ در میان جوانان مسلمان به منظور استیلای فرهنگی بر جوامع اسلامی از جمله توطئههایی است که دشمنان همواره به کار بستهاند.
وی افزود: علوم انسانی موجود در دانشگاههای ما مورد تأثیر غرب است و مقام معظم رهبری به همین دلیل تاکید فراوانی بر اسلامیسازی علوم انسانی دارند.
آیتالله نوری همدانی با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب توطئههای سیاسی را در کنار ناتوی فرهنگی دنبال میکنند گفت: علاوه بر همه نقشههای دشمنان در زمینههای سیاسی و فرهنگی، تهاجم اقتصادی نیز در دستور کار آنها قرار دارد به طوری که موفق شده بودند این تفکر را به ویژه در زمان قاجاریه در ایران ایجاد کنند که پیشرفت تنها در سایه وابستگی به غرب محقق خواهد شد.
این مرجع تقلید با اشاره به تهاجم رسانههای غربی علیه اسلام و ملل مسلمان بیان داشت: امروز بسیاری از شبکههای رادیویی و تلویزیونی غرب به تبلیغ علیه دین اسلام و مسلمانان مشغول هستند.
وی افزود: تهاجم حیثیتی از جمله توطئههای استکبار علیه اسلام به شمار میرود به طوری که توهین به پیامبر اکرم(ص) نیز در همین راستا صورت گرفته است.
آیتالله نوری همدانی در ادامه با اشاره به فتنههای آخرالزمانی که در روایات مورد اشاره قرار گرفتهاند گفت: مجموعه تهاجمات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و حیثیتی دشمنان علیه مسلمانان بخشی از این فتنه است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم با تاکید بر مبارزه عالمانه با دشمنان در جبهه جنگ نرم عنوان داشت: قضات، دانشجویان و طلاب افسران این جنگ بوده و مبارزه آنها نباید تنها به جنبههای فرهنگی محدود شود.
وی تصریح کرد: همدلی و همراهی همگانی در مقابله با دشمنان در جنگ نرم الزامی است و تنها از این طریق میتوان با مستکبران روبهرو شد.
آیتالله نوری همدانی با اشاره به رسانهای شدن نامهنگاریهای روسای قوای مجریه و قضائیه و آشکار شدن اختلاف نظرها گفت: انقلاب اسلامی امروز الگوی مسلمانان سراسر جهان و بلکه مردم کشورهای غربی بوده و آنها انتظار دارند که با نگاه به ایران بر مستکبران به پیروزی برسند بنابراین نباید اینگونه اختلافها در داخل وجود داشته باشد.
این مرجع تقلید بر ضرورت ایجاد همدلی و وفاق داخلی تاکید کرد و افزود: بر اساس آنچه به ما رسیده مستضعفان هر روز بیدارتر شده و دشمنان نیز ضعیفتر میشوند و اوضاع کنونی جهان نیز همین مسئله را نشان میدهد.
آیتالله نوری همدانی ابراز کرد: اسلام، مردم و ولایت فقیه سه رکن اساسی نظام ما هستند و مسئولان باید با راهکارهای مناسب کاری کنند که مشکلات مردم حل شود زیرا آنها بزرگترین سرمایه نظام اسلامی محسوب میشوند.
دو سال پیش به خودتان گفتم بیایید از زندان ها بازدید کنید...فعلاً در باب نقش برخي مقامات و دستگاههاي اجرايي در اين فساد کلان سخني نميگويم... نميشود انسان خود براي خود وظايف و اختياراتي تخيّل کند و بعد هم به دنبال آن راه بيفتد...قاطعانه از هرگونه حرکت تعدّيگونه و دخالت نابجا ممانعت خواهم کرد...بفرماييد به چه منطقي اينجانب بايد به فهم شما از قانون اساسي تمکين کنم؟!
به گزارش ایسنا، سیدمحمود علیزاده طباطبایی با بیان اینکه این ملاقات روز پنجشنبه انجام شده است، گفت: عفت مرعشی همسر آیتالله هاشمیرفسنجانی به همراه همسر و فرزند مهدی هاشمی روز پنجشنبه در زندان اوین با وی ملاقات کردند.
علیزاده طباطبایی گفت: این ملاقات در حضور بازپرس به مدت نیمساعت انجام شد و به من اجازه ملاقات با موکلم داده نشد.
وی تاکید کرد: اگر قرار باشد مدت بازداشت مهدی هاشمی را تمدید کنند به این موضوع اعتراض خواهیم کرد.
گروه سیاسی مشرق ــ آیتالله هاشمی رفسنجانی در آستانه ورود به نهمین! دهه از زندگی خود و در روزهایی که میزانی از افکار عمومی نسبت به موضوع انتخابات حساس شدهاند؛ صحبتهای قابل تأملی را در مسائل مختلف مطرح میکند.
صحبتهایی که شاید اگر حامیان دهه 60 آیتالله اکبر هاشمی بهرمانی(رفسنجانی)، آنها را در همان دهه و از زبان وی شنیده بودند؛ زندگی سیاسی آیتالله طور دیگری رقم خورده بود.
عصر امروز نوشت: سایت ضدانقلاب جرس، متعلق به ته مانده فرقه سبز “پاتوق” جدید “فاطمه هاشمی” شده است! و وی مواضع خود را طی روزهای گذشته تنها از این تریبون مطرح می کند.
خبرگزاری فارس: سفرای ایران در کپنهاگ، باکو، بیشکک، پیونگ یانگ، کوالالامپور، مسقط، دوحه، دارالسلام، فریتاون و باماکو منصوب شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، «حمید بیات»، «محسن پاکآیین»، «علی نجفی خوشرودی»، «منصور چاوشی»، «سید محمدجلال فیروزنیا»، «علیاکبر سیبویه»، «مرتضی آسایش زارچی»، «مهدی آقاجعفری»، «لطفالله بختیاری» و «علیرضا کسایی» به عنوان سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران در کپنهاگ، باکو، بیشکک، پیونگ یانگ، کوالالامپور، مسقط، دوحه، دارالسلام، فریتاون و باماکو منصوب شدند.
«حمید بیات» مدیرکل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت خارجه کشورمان قرار است به عنوان سفیر جدید ایران در کپنهاگ و جایگزین مرتضی دامن پاک جامی راهی دانمارک شود.
بیات پیش از این عهدهدار سفارت ایران در خارطوم و مدیرکل آفریقای وزارت خارجه نیز بوده است.
«محسن پاکآیین» که در حال حاضر رئیس ستاد افغانستان وزارت خارجه است به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در باکو راهی جمهوری آذربایجان میشود.
محمدباقر بهرامی پیش از پاکآیین عهدهدار این سمت بود.
محسن پاکآیین پیش از این عهدهدار سفارت ایران در تایلند، ازبکستان و زامبیا بوده است.
سفارت ایران در بیشکک نیز به «علی نجفی خوشرودی» رئیس اداره دوم مشترک المنافع وزارت خارجه سپرده میشود تا به جای منوچهر مرادی در این سمت فعالیت کند.
اخبار رسیده همچنین حاکی از آن است که «منصور چاوشی» نیز به جای مرتضی مرادیان به سفارت ایران در پیونگ یانگ میرود تا عهدهدار این سمت باشد.
«سید محمدجلال فیروزنیا» هم قرار است به جای محمدمهدی زاهدی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در مالزی (کوالالامپور) شود.
فیروزنیا در کارنامه کاری خود مدیرکل خلیجفارس و خاورمیانه، سفیر ایران در کشورهای یمن و بحرین و رئیس اداره اول خلیجفارس وزارت خارجه بوده است.
«علیاکبر سیبویه» نیز به جای حسین نوشآبادی سفیر ایران در مسقط (عمان) شد.
سیبویه رئیس اداره ترجمه وزارت خارجه و معاون سفیر ایران در تونس بوده است.
قرار است به جای عبدالله سهرابی نیز «محمدجواد آسایش زارچی» به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در قطر راهی دوحه میشود.
آسایش زارچی پیش از عهدهدار سفارتخانههای ایران در عمان، یوگسلاوی سابق، کرواسی و شیلی بوده است. وی مشاور وزیر خارجه و دستیار قائم مقام وزیر خارجه نیز بوده است.
براساس این گزارش، «مهدی آقاجعفری» سفیر سابق ایران در بحرین نیز به عنوان سفیر جدید ایران در تانزانیا و به جای محسن موحدی قمی راهی دارالسلام میشود.
آقاجعفری پیش از این عهدهدار سفارت ایران در بحرین و همچنین سرپرست سفارت ایران در ابوظبی بوده است.
«لطفالله بختیاری» هم به عنوان سفیر جدید ایران در فری تاون (سیرالئون) منصوب شد.
براساس این گزارش، «علیرضا کسایی» نیز قرار است به عنوان سفیر جدید ایران به باماکو پایتخت مالی برود.
وی پیش از این ریاست گروه آسیای مرکزی و قفقاز دفتر مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت خارجه را برعهده داشته است.
فارس - وکیل مهدی هاشمی میگوید فرزند آیتالله هاشمی رفسنجانی همچنان ممنوعالملاقات است و طی ۱۵ روز بازداشت موقت ۱۱ ساعت بازجویی شده است. * تسهیلات نخواستیم و ندادند وی افزود: تاکنون هیچ درخواستی برای در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای ملاقات مهدی با خانوادهاش نداشتهایم و هیچ تسهیلاتی هم برای ما در نظر گرفته نشده است. * عفت مرعشی به اوین رفت علیزاده طباطبایی ادامه داد: روز پنجشنبه شنیدیم که به زندانیان امنیتی اجازه ملاقات می دهند، به اتفاق خانم مرعشی و فاطمه و یاسر رفتیم اوین و 2 ساعت هم منتظر ماندیم اما اجازه ملاقات ندادند. * مهدی در انفرادی و ممنوعالملاقات است وکیل مهدی هاشمی با بیان اینکه موکلش در انفرادی به سر میبرد و ممنوعالملاقات است، گفت: اطلاع داریم که مهدی طی 15 روز بازداشت در دو جلسه حداکثر 11 ساعت بازجویی شده است. * پایان هفته دوم تحقیقات علیزاده طباطبایی افزود: الان هفته دوم تحقیقات تمام شده و ما همچنان منتظریم که اعلام کنند تحقیقات به صورت کامل تمام شده است. وی تصریح کرد: با وجود مراجعات مراجعه مکرر به دادسرای امنیت، پاسخی به ما نمیدهند و با ما هم مانند دیگران برخورد میکنند و هیچ فرقی با دیگران نداریم. * ما اعتراض داریم... وکیل مهدی هاشمی با بیان اینکه به روند قضایی پرونده موکلش معترض است، اظهار داشت: روند دادستانی اینگونه است که در مرحله تحقیقات مقدماتی متهم را ممنوعالملاقات میکند اما این رویه مبنای قانونی ندارد. علیزاده طباطبایی افزود: آنچه در تبصره ماده 128 آمده، عدم حضور وکیل آنهم با اجازه دادگاه است؛ نه دادسرا اما درباره مهدی خلاف این رویه طی شده و نمی دانیم تحقیقات، در چه مرحلهای است. وی اضافه کرد: تصمیمات قضایی باید ابلاغ شود و برای بازداشت موقت نیز باید بر اساس ادله، قرار بازداشت صادر و به متهم و وکیل او ابلاغ شود. «هر تصمیم قضایی در مرحله بازپرسی قابل اعتراض است اما الان اطلاع نداریم برای مهدی قراری صادر شده، اگر صار شده به او ابلاغ شده و در صورت ابلاغ، آیا به آن اعتراض کرده است یا نه؟». * قانون درباره قرار بازداشت چه میگوید؟ این وکیل دادگستری می گوید: ماده 32 قانون آئین دادرسی کیفری تصریح دارد در جرائم عمدی با حداقل مجازات 5 سال و در جرائم ضد امنیت داخلی و خارجی و جرائمی که آزاد بودن متهم، موجب از بین رفتن آثار و دلایل جرم می شود، قاضی میتواند قرار بازداشت صادر کند و به تائید رئیس حوزه قضایی برساند که قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه است. علیزاده طباطبایی در عین حال متذکر شد: گاهی برای متهم قرار وثیقه صادر شده ولی به او و کیلش ابلاغ نشده و متهم را بازداشت کردهاند و حتی ننوشتهاند به دلیل عجز در تأمین وثیقه زندانی شده است. * گزارش روزانه به هاشمی وی در بخش پایانی گفتوگو با فارس تأکید کرد: مرتب با آیتالله هاشمی دیدار و تماس دارم و وضعیت پرونده مهدی هاشمی را روزانه به ایشان گزارش میدهم. * واکنش جدید آیتالله
سیدمحمود علیزاده طباطبایی درباره آخرین وضعیت مهدی هاشمی گفت: از روزی که مهدی بازداشت شده، هیچ کس او را ندیده است.
علیزاده طباطبایی با اشاره به خبر برخی سایتها درباره «ابراز رضایت خانواده هاشمی رفسنجانی از نحوه برخورد دستگاه قضا با مهدی و فائزه هاشمی» گفت: آقای هاشمی گفتند انتظار داریم با مهدی طبق قانون رفتار کنند و اگر دیدیم روال غیرقانونی طی میشود، حتما عکسالعمل نشان میدهیم.
عضو ناظر مجلس بر شورای ناظران صدا و سیما با تاکید بر اینکه فیلمبردار پناهنده شده به آمریکا ، فیلمبردار صداو سیما نبوده بلکه از اعضای هیات همراه رئیس جمهور بوده که شخص احمدی نژاد وی را مورد گزینش و انتخاب قرار داده است.
بیژن نوباوه در گفتوگو با خبرنگار قانون، خبر منتشره درباره اینکه فرد پناهنده شده به آمریکا از فیلمبرداران صدا و سیما بوده است را تکذیب کرد و افزود: با توجه به تحقیقاتی که انجام دادهام فرد پناهنده شده به آمریکا، از اعضای هیات همراه احمدی نژاد و نهاد ریاست جمهوری بوده است و هیچ ارتباطی به سازمان صدا و سیما نداشته است.
عضو ناظر مجلس بر شورای ناظران صدا و سیما تاکید کرد که نیروهای صدا و سیما معمولا به اینگونه سفرهای کاری زیاد می روند و این بار اول نیست و در خصوص این تیم اعزامی صدا و سیما به نیویورک نیز با خبرنگار تیم صحبت کردهام و وی نیز این مباحث را تکذیب و اعلام کرده که همه اعضای گروه اعزامی سازمان، به کشور بازگشته اند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اینطور که به نظر می رسد فرد مورد نظر که به عنوان فیلمبردار یا عکاس مطرح شده است، اصلا فیلمبردار نبوده و با این عنوان سعی در بزرگ کردن وی داشتهاند، البته همیشه این افراد از طرف دشمنان مورد طمع قرار گرفته و دامی برای آنها پهن می شود.
وی خاطر نشان کرد: بارها پیش آمده که پلیس آمریکا و FBI با این افراد ارتباط برقرار کرده و با وعده و وعید سعی در فریب آنها داشته اند، لذا بعید نیست که چنین اتفاقی برای فرد مورد نظر نیز رخ داده باشد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در خانه ملت، با بیان اینکه مسئول مستقیم این اتفاق شخص رئیس جمهور است، یادآور شد: احمدینژاد باید پاسخگوی عملکرد نیروهای خود باشد.
نوباوه در پاسخ به این سوال که مسئولیت این کار با چه کسی است؟ گفت: مسئولیت این کار با شخص رئیس جمهور است چرا که به طور یقین خود وی گزینش این افراد را انجام داده است.
عضو ناظر مجلس بر شورای نظارت صدا و سیما یادآور شد: متاسفانه افرادی که تا کنون از مجلس شورای اسلامی به صورت سنواتی در این هیاتها حضور داشتهاند، به این سفر دعوت نشدهاند و حتی هیچ یک از اعضای کمیسیون امنیت ملی نیز به این گروه راه نیافتهاند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم افزود: همه صد و چند نفری که به عنوان هیات همراه رئیس جمهور در این سفرهمراه وی بودهاند به گزینش شخص احمدینژاد به این سفر رفتهاند لذا باید خود وی در این باره پاسخگو باشد.
آفتاب: روز گذشته معاون عمرانی استانداری تهران اعلام کرد: شهردار ری انتخاب و پس از امضای حکم وی روز سه شنبه هفته جاری به طور رسمی معرفی می شود. این در حالی است که نمایندگان مجلس اعلام کرده بودند استانداری و مدیریت شهری در آخرین جلسه مجمع نمایندگان تهران که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، روند جدایی ری از پایتخت با تامل بیشتری دنبال شود و از احتمال برگزاری جلسه با رئیس جمهور در این زمینه خبر داده بودند.
یک منبع آگاه از قطعی شدن نام نادر کرمی شهردار سابق منطقه 12 به عنوان شهردار ری خبر داد.
برخی رسانه ها از انتخاب رضا سترگ شهردار سابق منطقه 20 در زمان شهردار سابق خبر داده اند که وی پیش تر در گفتگو با مهر هر گونه مذاکره در این رابطه را رد کرد.
تکذیب اسامی اعلام شده برای شهردار ری
محمد رضا محمودی معاون عمرانی استانداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص نامهایی که تاکنون از سوی رسانه ها برای تصدی شهرداری ری انتخاب شده است گفت: هیچ کدام از نامهای اعلام شده صحت ندارد و ما تا روز سه شنبه هیچ نامی را تایید نمی کنیم .
شهردار جدید در کدام ساختمان مستقر می شود
باقری دبیر شورای عالی محله ابن بابویه در واکنش به انتخاب اصلی شهردار ری به خبرنگار مهر گفت: هر روز زمان جدیدی برای اعلام نام شهردار ری اعلام می کنند که این سبب نگرانی اهالی شده باید ابتدا مشخص شود شهردار جدید در کدام ساختمان مستقر می شود زیرا ساختمان شهرداری در تملک شهرداری تهران است. بنابراین بدون پرده پوشی اعلام کنند روز سه شنبه شهردار در کجا مستقر می شود.
وی ادامه داد: مردم ری نگران آن هستند که پس از جدایی، پروژه های مهم عمرانی متوقف شود و شهرری به حاشیه رانده شود در حال حاضر پروژه های بزرگی چون امام علی(ع) و پروژه فرهنگی برج طغرل برای مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.
باقری ادامه داد: قرار بود شهردار جدید با هزار میلیارد اعتبار وارد ری شود اگر از این رقم 10 میلیاردش به ری تزریق شود ما به وعده ها امیدوار خواهیم بود، اما تاکنون نشانه ای از تحقق سخنان این چنینی در شهر ندیده ایم.
به گفته این شورایار، احتمال قطعی شدن شهردار جدید ری مشکلات بسیاری برای این منطقه ایجاد می کند.
در جلسه سه شنبه هفته گذشته مدیریت شهری و استانداری تهران که در وزارت کشور برگزار شد، قرار بر این بود که املاک شهر ری جدا و در خصوص ارائه خدمات عمومی و وضعیت کارکنان شهرداری این منطقه تصمیمگیری شود که به گفته رئیس شورای شهر این جلسه نتیجه ای جز اصرار استانداری و اجرای قانون به جدایی ری از پایتخت نداشت.
به گزارش مهر،اعضای شورای شهر تهران در چند هفته اخیر خواهان ارائه مطالعات کارشناسی استانداری در زمینه جدایی ری از پایتخت هستند. این در حالی است که با وجود مخالفتهای کارشناسان، برخی از نمایندگان مجلس و شورای شهر تهران این موضوع با شتاب توسط استانداری دنبال می شود.
طی دو هفته گذشته بارها از سوی استانداری اعلام شده بود که تا پایان هفته گزینه قطعی شهردار ری معرفی می شود، اما هر هفته این معرفی به هفته های آینده موکول می شد.
بر اساس نتایج یک نظرسنجی انجام شده در تهران و مراکز استان ها، به ترتیب آقایان غلامعلی حداد عادل، محمد باقر قالیباف ، سید حسن خمینی،سعید جلیلی، علی لاریجانی و علی اکبر ولایتی بیشترین آراء را به خود اختصاص داده اند. نمونه آماری این نظر سنجی که در شهریور ماه انجام شده 16 هزار نفر بوده است.
*کمیته اجرایی جامعه روحانیت مبارز متشکل از حجج اسلام سید رضا تقوی، مصطفی پورمحمدی، سید ابراهیم رئیسی،سید محمد حسن ابوترابی و عبدالمقیم ناصحی جلساتی را برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری برگزار کرده است. مباحث این کمیته هنوز برای ارائه به جلسات جامعه روحانیت آماده نشده است.
*شنیده ایم فردی که در هفته های اخیر با درج مقالاتی ضمن تعریف و تمجید از اسفندیاررحیم مشایی، حملات تندی را علیه علامه مصباح تدارک دیده بود مورد بازخواست مشایی قرار گرفته است. مشایی گفته من این نوع برخوردها و حمایت ها را نمی خواهم و قبول ندارم. اینگونه کارها بیشتر به ضرر ماست. گفتنی است پس از بازداشت جوانفکر، نویسنده این مقالات تلاش فراوانی برای به دست آوردن مدیریت خبرگزاری ایرنا و روزنامه ایران از خود نشان داده است.
*یکی از روحانیون کشورمان که اخیرا در نجف اشرف دیداری با آیت الله العظمی سیستانی داشته است، توصیه هایی را به نقل از ایشان در یکی از جلسات روحانیون بازگو کرده است. بخشی از توصیه های این مرجع تقلید به این شرح بوده است:
محمد باقر قالیباف شهردار تهران تاپایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.
به گزارش پارسینه،محمد باقر قالیباف شهردار تهران تا پایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.
استعفای قالیباف از شهرداری تهران با هدف آغاز فعالیتها و تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری می باشد.
اخبار حکایت از جانشینی عیسی شریفی قائم مقام فعلی قالیباف در شهرداری می کند.
گفتنی است انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در خرداد ماه 1392 برگزار می شود.
خبرگزاری فارس: خبرهای رسیده حکایت از آن دارد هاشمی رفسنجانی از آیتالله صادق لاریجانی خواسته است در مورد شائبهها، شایعات و اتهاماتی که در مورد اعضای خانوادهاش مطرح است پیگیری قضایی کند.
* خبر آنلاین: «خبرهای رسیده حکایت از آن دارد هاشمی رفسنجانی از آیت ا... صادق لاریجانی خواسته است در مورد شائبهها، شایعات و اتهاماتی که در مورد اعضای خانواده اش مطرح است پیگیری قضایی کند.»
به گزارش افکارنیوز، روزنامه کیهان نوشت: «آرمان روابط عمومي» كه معمولا اخبار نزديك به هاشمي رفسنجاني را منتشر مي كند، به پيشنهاد «دولت وحدت ملي» از سوي هاشمي اشاره كرده و نوشته است: «واژه دولت وحدت ملي را همه به نام علي اكبر ناطق نوري مي شناسند. او بود كه سوم شهريور ۸۷ در مصاحبه اي از طرح دولت وحدت ملي رونمايي كرد.»
براساس گزارش روزنامه مذكور «تا پيش از اين صحبت از كانديداتوري احتمالي ناطق نوري براي اين انتخابات زياد بود، اما وي به صراحت اين مساله را تكذيب كرد و اكنون خبر مي رسد كه خود او در ديدار اخيرش با هاشمي رفسنجاني ضرورت حضور وي در فضاي انتخابات رياست جمهوري را مورد تاكيد قرار داده و حمايت كرده است. هاشمي هم مي گويد در انتخابات حاضر خواهم شد.
حسين مرعشي دبير سياسي كارگزاران در آستانه انتخابات قبلي رياست جمهوري مدعي شده بود ما به خاطر انتخابات سال ۷۶ و حمايت از خاتمي، يك حمايت به ناطق نوري بدهكاريم و حاضريم در ايجاد دولت وحدت ملي از وي حمايت كنيم! مهاجراني به عنوان يك عضو كارگزاران سازندگي و با وجود نوشتن مقاله اي در توجيه لزوم تغيير قانون اساسي و ابقاي هاشمي در رياست دولت براي بار سوم، هنگامي كه وزير ارشاد در دولت اصلاحات شد اجازه داد كتاب هاي كساني چون اكبر گنجي براي متهم كردن هاشمي رفسنجاني به عاليجناب سرخپوش قتل هاي زنجيره اي به چاپ برسد.
در همين حال وب سايت بي بي سي در تحليلي به قلم «حسين-ب» از همكاران فراري حزب مشاركت ضمن اشاره به خبر روزنامه زنجيره اي آرمان نوشت: اين گمانه زني وجود دارد كه تشديد بحران اقتصادي و گسترش اين احساس كه ريشه وضعيت بي سابقه موجود، تحريم هاي بين المللي بر سر برنامه هسته اي است، هاشمي رفسنجاني و همكفرانش را به اين نتيجه گيري رسانده كه زمان ورود جدي تر به عرصه سياسي فرا رسيده است. وي هرگز پنهان نكرده كه از مدت ها پيش حامي تنش زدايي با كشورهايي بوده كه تحريم هايشان، اقتصاد ايران را به وضعيت كنوني دچار كرده است. البته استفاده از اين برگ، براي گروه هاي سياسي ديگري همچون اصلاح طلبان نيز امكان پذير است. اما به نظر مي رسد ترديدي باقي نمانده باشد كه حكومت ايران، اين گروه ها را خارج از حكومت و حتي دشمن آن محسوب مي كند و تا اطلاع ثانوي، احتمال تن دادن حكومت به بازگشت اصلاح طلبان، بسيار ناچيز به نظر مي رسد.
بي بي سي در عين حال ترديدهايي نسبت به موفقيت سناريو محتمل براي هاشمي مطرح كرد و نوشت: اميدواري به ورود ميانه روها به عرصه انتخابات با ابهاماتي روبروست از جمله اينكه حكومت در برابر تحريم ها سرسختي نشان مي دهد و غرب هم بعيد است تغيير موضع از جمهوري اسلامي را بپذيرد. حتي اگر هم ايران قصد تجديدنظر در برنامه هسته اي را داشته باشد- كه قصد كوتاه آمدن ندارد- نيازمند آن نيست كه با دست خود زمينه تسلط نيروهايي چون اصلاح طلبان يا هاشمي بر دولت را فراهم كند. نيروهايي كه در بهترين حالت غيرقابل اعتماد مي داند و با صرف هزينه هاي سياسي و امنيتي موفق به مهار آن شده است.
مهر: متن نامه روابط عمومی شهرداری تهران خطاب به شیخان رئیس مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبلیغات دفتر رئیس جمهور به این شرح است:
جناب آقای شیخان
ریاست محترم مرکز ارتباطات و اطلاعات و تبلیغات ریاست جمهوری
سلام علیکم
هماهنگونه که مستحضرید ریاست محترم جمهور جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد در بخشی از سخنان خود درنشست خبری روز سه شنبه مورخ 11/7 /1391 بر اساس متن پیاده شده از فیلم نشست مذکور مطالبی به شرح ذیل مطرح فرموده بودند:
"همین امروز از یک بلواری رد میشدیم که پر درخت های قدیمی بود، پریروز رد می شدیم ، امروز هم رد شدیم همه درخت ها را برداشتند برای خیابان کشی، یک خبر منتشر نمی شود".
با توجه به اینکه ابعاد موضوع از سوی رئیس جمهور محترم در حدی ارزیابی شده که طرح آن را در سطح ملی ضروری دانسته اند، خواهشمند است آدرس بلواری که در تاریخ مورد اشاره ایشان (یکشنبه مورخ 9/7/91 تا سه شنبه 11/7/91 ) درختان قدیمی آن برای تعریض خیابان برداشته شده به منظور پیگیری های بعدی به این اداره کل ارسال گردد.
نامدار صداقت
مدیرکل روابط عمومی شهرداری تهران
به گزارش مشرق به نقل از ایران، در این برنامه رئیس جمهور از همه بندها و بخش های زندان اوین بازدید خواهد کرد.
این منبع آگاه هدف از انجام این بازدید را آگاهی رئیس جمهور از وضعیت زندانها، بررسی راهکارهای عملی جهت تعامل و همکاری بهتر قوای مجریه و قضائیه جهت بهبود وضعیت زندان ها، آگاهی از مشکلات زندانیان بویژه زندانیان مالی و دیه و... عنوان کرد.
وی گفت: زمان دقیق این بازدید مشخص نیست ولی پیش بینی می شود بزودی انجام شود.
وزیر دادگستری و برخی از مسئولان عالی قضایی، رئیس جمهور را در این بازدید همراهی خواهند کرد.
خبرگزاری فارس: رییسجمهور در جلسه امروز هیأت دولت در خصوص کنترل بازار ارز و همچنین تأمین تسهیلات لازم برای واحدهای تولیدی دستوراتی را صادر کرد.
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه هیأت وزیران که صبح امروز (چهارشنبه) به ریاست محمود احمدینژاد تشکیل شد، مسائل مهم اجرایی کشور از جمله کنترل و مدیریت بازار ارز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین در این جلسه وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت و رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ضمن تشریح فعالیتهای صورت گرفته در خصوص کنترل نوسانات بازار ارز، پیشنهادات و راهکارهای خود را در این زمینه ارائه نمودند.
در ادامه جلسه امروز هیات دولت تعدادی از پیشنهادات دستگاههای اجرایی پس از بحث و بررسی، از تصویب دولت گذشت.
خبرگزاری فارس: مهدی هاشمی فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی از دو روزنامه اصولگرا به اتهام افترا و نشر اکاذیب، شکایت کرد.
سیدمحمود علیزاده طباطبایی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت که صبح امروز با حضور در دادسرای فرهنگ و رسانه، به وکالت از مهدی هاشمی از دو روزنامه شکایت کرده است.
وی تصریح کرد: این شکایات بر اساس مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی به اتهام افترا و نشر اکاذیب مطرح شده است و بهطور جدی آن را پیگیری خواهیم کرد.
وکیل مهدی هاشمی با اشاره به تبصره ماده 188 قانون آئین دادرسی کیفری متذکر شد: رسانهها اجازه ندارند قبل از قطعی شدن پروندههای قضایی متهمان را اعلام کنند در غیر این صورت اقدام آنان به حکم افترا، قابل تعقیب است.
این نخستین شکایت مهدی هاشمی از رسانهها پس از بازگشت وی به کشور بعد از سه سال اقامت در انگلیس و بازداشت وی از سوی دستگاه قضایی است.
یکی از تصویربرداران صدا و سیما که به همراه احمدینژاد به نیویورک رفته بود، به آمریکا پناهنده شد.
به گزارش آنا، وی از تصویربرداران صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران که در سفر هفته پیش محمود احمدینژاد رئیس جمهور به نیویورک در هیأت همراه وی بود، به آمریکا پناهنده شد.
او برای دومین مرتبه بود که به همراه رئیس جمهور به نیویورک سفر میکرد.
گفته میشود، خانواده این تصویربردار صدا و سیما به تازگی به ترکیه رفتهاند و این تصویربردار معادل صد میلیون تومان از تجهیزات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را نیز با خود همراه داشته است.
بی بی سی هم نوشت: "حسن گلخن بان"، تصویربردار سازمان صدا و سیما که هیأت ایرانی در سازمان ملل را همراهی می کرد، از بازگشت با هواپیمای رئیس جمهوری خودداری کرده است.
گلخن بان برای شبکه خبر کار می کرد و به گفته وکلایش تقاضای پناهندگی خود را به اداره مهاجرت آمریکا داده است.
وکلای گلخن بان در پاسخ به بی بی سی بیانیه ای را منتشر کردند که در آن آمده است: "گلخن بان هم اکنون در خاک آمریکاست. ما در مورد شهر اقامتش صحبتی نخواهیم کرد. خانواده او نیز از ایران خارج شده اند. ما امیدواریم آنها در آینده ای نه چندان دور به او بپیوندند".
فاطمه هاشمی پس از خروج برادرش از فرودگاه امام(ره) ادعاهایی درباره بازداشت فائزه هاشمی و زندگی پروین احمدینژاد مطرح کرد.
رهبر معظم انقلاب عصر امروز از آیتالله حسنزاده آملی عیادت کردند.
رهبر معظم انقلاب عصر امروز (یکشنبه) ضمن عیادت از آیتالله حسنزاده آملی بهبود ایشان را از خداوند متعال مسئلت نمودند.
خبرگزاری فارس: علیزاده طباطبایی گفت: مدیرمسئول روزنامه شرق با قید وثیقه از زندان آزاد شد.
سیدمحمود علیزاده طباطبایی وکیل مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق در گفتوگو با خبرنگار قضایی فارس اظهار داشت: مهدی رحمانیان با سپردن وثیقه ۵۰ میلیون تومانی و موافقت بازپرس پرونده از زندان آزاد شد.
مهدی رحمانیان چهارشنبه گذشته به دنبال انتشار کاریکاتوری توهینآمیز در روزنامه شرق، از سوی شعبه ۹ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه بازداشت و به اوین منتقل شده بود.
یک منبع آگاه، با تبیین علت درخواست ۱۶۰ ویزا برای آخرین سفر احمدینژاد به نیویورک، تعداد همراهان رئیسجمهور در آمریکا را اعلام کرد.
یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس تعداد همراهان رئیس جمهور در آخرین سفرش به نیویورک برای شرکت در شصت و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل را 85 نفر اعلام کرد.
وی تصریح کرد: از مجموع 160 اسم اعلام شده برای همراهی رئیس جمهور در سفر به نیویورک، برای 73 نفر از نهاد ریاست جمهوری ویزا صادر شد که با حساب 12 نفر تیم پروازی جمعا 85 نفر احمدینژاد را در سفر آمریکا همراهی کردند.
به گفته این منبع آگاه، قرار بود چنانچه در مرحله دوم برای 7 نفر دیگر که برنامه ریزی شده بود در سفر باشند، ویزا صادر شد، به هیئت جمهوری اسلامی بپیوندند اما این اتفاق نیفتاد.
وی اسامی این 7 نفر را سردار احمد وحیدی وزیر دفاع، مصطفی محمدنجار وزیر کشور، رستم قاسمی وزیر نفت، جعفر بهداد و محمد شیخان معاونان سیاسی و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور، امیر سرتیپ حسین افشارزاده آجودان مخصوص احمدینژاد و یکی از مسئولان تشریفات نهاد ریاست جمهوری عنوان کرد.
اگر چه برخی منابع نیز از عبدالرضا شیخالاسلامی وزیر کار و رفاه اجتماعی به عنوان دیگر بازمانده از همسفران احمدینژاد یاد کردند که قرار بود در صورت صدور ویزا، در مرحله دوم به نیویورک برود.
این منبع آگاه درباره علت درخواست 160 ویزا برای همراهان رئیس جمهور نیز توضیح داد: تجربه نشان داده که همیشه برای تعدادی از همراهان رئیس جمهور ویزا صادر نمی کنند و دولت میدانست در صدور ویزای این دوره هم کارشکنی می شود، 160 نفر برای دریافت ویزا معرفی کرد.
رئیس جمهور را در آخرین سفرش به آمریکا، اعظمالسادات فراحی همسرش و علیرضا پسرش، اسفندیار رحیممشایی رئیس دفتر رئیس جمهور و همسرش، سیدمجتبی ثمرههاشمی دستیار ویژه رئیس جمهور، غلامحسین الهام مشاور حقوقی رئیس جمهور و حمید بقایی معاون اجرایی و رئیس نهاد ریاست جمهوری همراهی میکردند.
همچنین محمدشریف ملکزاده مشاور رئیس جمهور و همسرش، همایون حمیدی معاون هماهنگی و پیگیریهای ویژه دفتر رئیس جمهور، محمدرضا فرقانی مدیرکل بینالملل دفتر رئیس جمهور و مهدی آشتیانی و مجتبی سروشپور مسئولان معاونت تشریفات ریاست جمهوری و خبرنگاران ایرنا، شبکه خبر و باشگاه خبرنگاران از دیگر همراهان رئیس جمهور بودند.
علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه، علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی، مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت و پسرش، لطفالله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور، بهروز مرادی معاون برنامهریزی نظارت راهبردی رئیس جمهور، سیدحسن موسوی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ابوالحسن فقیه رئیس جمعیت هلال احمر نیز احمدینژاد را در سفر به نیویورک همراهی کردند.
بر خلاف سفرهای گذشته، در این سفر هیچ یک از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ترکیب هیئت همراه رییسجمهور حضور نداشتند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در دیدار جمعی از مدیران و کارگزاران اسبق استان مازندران، با تبریک میلاد با سعادت امام رضا (ع)، این امام بزرگوار را برکت و افتخار اسلام، تشیع و ایران اسلامی خواند و گفت: انقلاب اسلامی ایران به برکت وجود این عزیزان، رشد و بالندگی یافت و امیدواریم با عنایات خداوند متعال و ائمه معصومین (ع) در راه درست و صحیح نیز به پیش برود و موجب سعادت ایرانیان و مسلمانان شود.
خبرگزاری فارس: حجتالاسلام مجتبی ذوالنور به تشریح بازداشت مهدی و فائزه هاشمی، نحوه حضور حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده و همچنین اظهار نظرهای اقتصادی خاتمی پرداخت.
حجتالاسلام مجتبی ذوالنور در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در قزوین پیرامون بازداشت مهدی هاشمی اظهار کرد: تحلیل شخصی بنده از حضور مهدی هاشمی در ایران این است که وی نمیتوانست برای همیشه در خارج از کشور بماند، به همین دلیل باید زمان مناسبی را برای بازگشت انتخاب میکرد که شاید این موقعیت طلایی برای وی، همین روزها است.
.: Weblog Themes By Pichak :.