در چارچوب چهارمین دور از سفر استانی هیئت دولت بنا بود فردا سفر چهارم محمود احمدینژاد به لرستان صورت گیرد، اما به دلایلی نامعلوم این سفر لغو شد.
براساس این گزارش در لرستان جلسهها و برنامههایی برای میزبانی از هیئت دولت طی چند روز گذشته انجام گرفته و مسئولان ارشد لرستان در خصوص این سفر استان را آماده کردند.
سایت دولت در خبری اعلام کرده که سفر چهارم هیئت دولت به استان لرستان به زمان دیگری موکول شده است.
در این خبر سایت دولت آمده مرکز روابط عمومی دفتر رئیس جمهور ضمن تشکر صمیمانه از مردم خونگرم و صمیمی استان لرستان برای آمادگی جهت استقبال از خدمتگزاران خود اعلام کرد که این سفر در نخستین فرصت مناسب و به زودی صورت میگیرد.
سایت نهاد ریاست جمهوری علت لغو سفر رئیس جمهور به لرستان را شرایط نامساعد جوی اعلام کرد.
مدیرکل هواشناسی لرستان در مورد آلودگی هوا در لرستان به فارس گفت: میزان گرد و غبار فردا در لرستان کاهش چشمگیری دارد.
نورالدین سپهوند افزود: فردا علاوه بر پائین بودن غلظت گرد و غبار از بعد ازظهر بارش پراکنده باران در مناطق شمالی و شرقی لرستان آغاز میشود.
با این گزارش هواشناسی نتیجه میگیریم، علت لغو سفر رئیس جمهوری به لرستان آلودگی هوا نبوده است.
امیدواریم که آقای رئیس جمهور در این سفرها تدابیری بیندیشد تا با احساسات مردم بازی نشود.
در سه سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به لرستان در مجموع 669 مصوبه به تأیید و تصویب رسیده که از این تعداد 214 مصوبه اجرایی، 192 مصوبه در حال اجرا و 212 مصوبه اجرایی نشدهاند.
وی ادامه داد: آنهای داری تحجر و با پیشرفت و تکنولوژی مخالف هستند. در یکی از همین کشورهایی که نیروهای سلفی وجود داشتند منبرهای دو پله و چهار پله را منفجر می کردند چرا که مدعی بودند منبر رسول خدا(ص) سه پله بوده است این موضوع تحجر است. البته تفکر سلفی محدود به اهل سنت نیست و خوارج نیز در زمان حضرت امیر(ع) همین تفکر را داشتند.
به گفته احمدی مقدم سلفی ها راه را بر عقل و اجتهاد و ولایت می بندند و در این حالت از حدیث سازان وارد بازی شده و اقدام به ایجاد بدعت می کنند. نمونه آن را می شود میان شاهان سعودی دید که احکام را کنار گذاشته و بدعت آفرینی می کند آنها باید بدانند که قرآن کتاب هدایت است و علاوه بر قرآن به اهل بیت هم باید تمسک جویید. اگر می خواهیم در راه مستقیم باشیم و گمراه نشویم باید قرآن و اهل بیت با هم داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه باید در زمان غیبت و ظهور به ولی فقیه متوسل شد تاکید کرد: فرقه انحرافی جدید مدعی هستند که حکم شان را از ام زمان می گیرند ، 8 سال است که در این مورد نیز حرف می زنند اما معلوم نیست ولی آنها چه کسی است. ولایت فقیه امتداد ولایت قرآن است و برخی انحراف ها از این جا شروع می شود که کسی که با امام زمان ارتباط مستقیم دارد چه نیازی به نایب دارد.
وی افزود: عمل به قرآن پیروی از ولایت است و اگر از ولایت پیروی نشود و تنها بخواهیم به قرآن توجه کنیم انتهای موضوع به سلفی گیری، وهابی گری و حتی گروه های تکفیری ختم می شود.
رئیس پلیس کشور با بیان اینکه امروز سرویس های بیگانه به دنبال دامن زدن به فعالیت گروه های تکفیری هستند تا چهره اسلام را خشن و زشت نشان دهند تصریح کرد: البته این افراد به جایی نمی رسند چرا که کتاب خدا تضمین شده است و افراد حتی با قدرت نیز نمی تواند آن را محو کنند.
وی با بیان اینکه ممکن است گاهی اوقات افراد بر سر دو راهی قرار بگیرند گفت: فتنه در این مواقع به وجود می آید و فرد در حالی که حق را متوجه می شود اما تمایلاتش می گوید که به سمت دیگری برود. اگر می خواهیم در فتنه قربانی نشویم یا مسیر حق را گم نکنیم باید در کشتی ولایت باشیم تا با خیال آسوده از سونامی عبور کنیم.
احمدی مقدم با اشاره به لزوم داشتن فضیلت از سوی حافظان قرآن افزود: اگر حافظ قرآن باشیم اما به دنبال ولایت نرویم همانند قاریان کشورهای عربی می شویم که از آنها القاعده بروز می کند که آبروی اسلام را می برد. عمل به قرآن مهم است نه اینکه با مفاهیم قرآن بازی کنیم و نان قرآن را بخوریم. اگر هر فردی به قرآن عمل کند هرگز گمراه نمی شود.
به گفته وی ما به عنوان جامعه اسلامی و ایرانی به هدایت الهی و قرآن نیاز داریم. علمای ادیان نیز می دانند حقیقت چیست اما به دلیل اینکه برایشان فرق ن می کند آن را انکار می کند.
رئیس پلیس کشور با برشمردن فرق پلیس ایران با سایر پلیس های دنیا تصریح کرد: پلیس ما مجری احکام قرآن است و حتی قوانین پلیس راهور نیز از شرع گرفته شده است. نیروهای پلیس باید تسلط نسبی به احکام قرآن داشته و عامل آن باشند.
شنیده شده که چهرههای شاخصی در انتخابات شوراهای تهران ردصلاحیت شدهاند.
به گزارش ایسنا، تابناک به نقل از خبرگزاری آریا نوشت: شنیده شده است محسن هاشمی، فاطمه راکعی، معصومه ابتکار، علیرضا دبیر، امیری فر، بهمن شریفزاده و افسانه بایگان رد صلاحیت شدهاند.
رد صلاحیت در شورای شهر توسط هیات نظارت مجلس صورت میگیرد.
یک منبع آگاه گفت:صبح امروز پیشرو تیم حفاظت آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی با حضور در ستاد انتخابات کشور شرایط را برای حضور احتمالی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد ارزیابی قرار داد.
در همین راستا یک منبع آگاه گفت: آیت الله "هاشمی رفسنجانی فردا شنبه 21 اردیبهشت ماه برای ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در ستاد انتخابات وزارت کشور حضور خواهد یافت و به همین منظور صبح امروز پیشرو تیم حفاظت آقای "هاشمی" با حضور در ستاد انتخابات کشور شرایط را برای حضور احتمالی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد ارزیابی قرار داد.
این در حالی است که محسن رضایی،سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، علی اکبرولایتی، متکی، ابوترابیفرد از جمله دیگر چهرههایی هستند که تاکنون به منظور ثبت نام در انتخابات آتی در ستاد انتخابات کشور حضور نیافتند و احتمال میرود تعدادی از آنها تا بعدازظهر امروز ثبت نام کنند.
این در حالی است که مجمع عمومی نظام پزشکی 6 اردیبهشت ماه برگزار شد و بر اساس انتخاباتی که انجام گرفت، دکتر زالی با 166 رای به عنوان رئیس جدید سازمان نظام پزشکی برگزیده شد.
بر اساس قانون، حکم تنفیذ رئیس کل سازمان نظام پزشکی باید به امضای رئیس جمهور برسد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی برای مدت 4 سال انتخاب می شود.
ششمین دوره انتخابات نظام پزشکی سراسر کشور 4 اسفند 1391 در 156 شهر برگزار شد و بر اساس آن هیئتهای مدیره جدید، انتخاب و معرفی شدند.
این در حالی بود که روند تعیین صلاحیتها در حوزه انتخابیه شهر تهران با حاشیه های زیادی همراه بود بطوریکه رئیس جمهور وارد این جریان شد و خواستار بازنگری مجدد در روند تایید صلاحیت کاندیداهای نظام پزشکی در تهران شد. اما هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، بر آنچه که در مسیر تعیین صلاحیت کاندیداها انجام داده بود، اصرار و پافشاری داشت و سرانجام، انتخابات نظام پزشکی بدون هیچ گونه تغییری در روند تایید صلاحیتها، برگزار شد.
دکتر سیدشهاب الدین صدر، رئیس کل فعلی سازمان نظام پزشکی ایران که برای 2 دوره متوالی بر مسند ریاست این سازمان حضور دارد، از جمله کاندیداهایی بود که در این دوره رد صلاحیت شد و همین مسئله موجب ورود رئیس جمهور به عرصه انتخابات نظام پزشکی شد.
بر اساس آنچه که در قانون آمده است، تا زمان امضای حکم تنفیذ رئیس جدید سازمان نظام پزشکی، حضور رئیس قبلی غیرقانونی نیست.
پیش از این دکتر علی رضا مرندی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این سئوال که اگر احمدی نژاد حکم رئیس جدید نظام پزشکی را امضا نکند، چه خواهید کرد، گفته بود که منتظر رئیس جمهوری بعدی می شویم.
وی با اشاره به زحمات شبانه روزی ماموران پلیس، خطاب به فرماندهان ارشد انتظامی کشور گفت: مردم نیز در دل قدردان این زحمات هستند بنابراین باید قدر خود را بدانید و تامین امنیت را تنها یک ماموریت ندانید بلکه باید به آن به عنوان خدمات شایسته برای مردم و نظام بنگرید و اگر کار را برای رضای خدا انجام دهید قطعا سختی کار برای شما آسان خواهد شد.
دبیر شورای نگهبان افزود: کسانی که در جامعه ایجاد ناامنی و وحشت میکنند در واقع با خدا و پیغمبر خدا (ص) میجنگند و تلاش میکنند تا بر روی زمین فساد ایجاد کنند بنابراین جنگ با آنان جنگ با دشمنان خدا است.
آیت الله جنتی، همچنین تصریح کرد: مبارزه با مفاسد اجتماعی و اخلاقی، به خصوص حجاب از اقدامات ارزنده نیروی انتظامی است. اگر همت و برخورد نیروی انتظامی با بدحجابی نبود، قطعا وضعیت حجاب در کشور بدتر بود.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه مردم متدین، علما و مراجعه حامی و قدردان پلیس هستند، تصریح کرد: نیروی انتظامی باید در حدودی که قانون به آن اجازه میدهد، کوتاه نیاید چرا که همه باید تسلیم قانون باشند. به همان میزان که باید با اراذل و اوباش و سارقان مسلح با خشونت برخورد کنید باید با بدحجابان، برخورد ملایم داشته باشید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر تهذیب و تزکیه فرماندهان ارشد این نیرو تاکید کرد و گفت: شما در هرپست و مقام، بنده خدا هستید و مراقب برخورد با زیردستان خود نیز باشید.
آبت الله جنتی، بر نظارت بر ماموران ناجا و پالایش آنان تاکید کرد و افزود: کارکنان ناجا با امانت و صداقت کار میکنند اما اگر تنها اندکی از آنان تخلف کنند موجب بدبینی به پلیس میشود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته ماموران راهنمایی و رانندگی با متخلفان با تندی برخورد میکردند، گفت: امروز با ارائه آموزشهای لازم، شاهد برخورد مودبانه و ملایم پلیس با متخلفان رانندگی هستیم؛ رضایت مردم باید برای پلیس یک اصل باشد.
دبیر شورای نگهبان همچنین تامین امنیت انتخابات را یکی دیگر از وظایف نیروی انتظامی دانست.
آیت الله جنتی به فتنه سال ۸۸ اشاره کرد و اظهار داشت: نیروی انتظامی در آن زمان خوب عمل کرد و در حد توان خود توانست، آن حادثه را مهار کند؛ اگر تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری نبود، قطعا دشمنان به خواستههای خود میرسیدند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کارگران، با نجابت و وفاداری خود همواره پشتیبان نظام اسلامی بودهاند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار با جمعی از اعضای خانه کارگر با تبریک روز کارگر، سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و همچنین ولادت حضرت امام خمینی (ره) گفت: باید امروز از قشر کارگران که به حق بخش عمدهیی از زحمتکشان جامعه ما را تشکیل میدهند قدردانی نمود و از روز جهانی کارگر و بنیانگذار آن تجلیل به عمل آورد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بزرگوار استاد مطهری از معلمان تجلیل کرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه کارگران موتور محرک پیشرفت کشور بوده و آسایش مردم را تامین میکنند، گفت: این قشر زحمتکش همواره ستون فقرات اقتصاد کشور بودهاند.
وی با اشاره به مشکلات معیشتی که کارگران و سایر قشرهای جامعه با آن مواجهند گفت: با توجه به منابع انسانی و خدادادی کشورمان متاسفانه شرایط امروز کارگران و خانوادههای آنها شرایط مناسبی نیست.
عضو خبرگان رهبری توان عظیم کارگران به عنوان بازوان توانمند تولید و صنعت را نمونه بارزی از نقش بیبدلیل این قشر از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون، به ویژه در دوران دفاع مقدس و سازندگی دانست و افزود: اولویت دادن به تقاضاهای بخش کارگری از جمله ارتقای امنیت شغلی، تامین مسائل درمانی و سایر مطالبات کارگران در بستری آرام و به دور از هیاهوهای سیاسی ضروری است.
هاشمی رفسنجانی، با اشاره به مشکلات عنوان شده از سوی نمایندگان جامعه کارگری تصریح کرد: بخشی از مسائل موجود ناشی از آثار تحمیل تحریم ها و بخشی دیگر از سوء مدیریتها نشات میگیرد که با اجرای سیاستهای صحیح مدیریتی در سطوح کلان میتوان بسیاری از این مطالبات را رفع و مشکلات را با کمک خود کارگران حل کرد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به نجابت، وفاداری و قانع بودن کارگران که همواره پشتیبان نظام اسلامی بودهاند حفظ ارزش های انسانی و پایبندی کارگران به انقلاب و تفکرات مذهبی و تلاش بی وقفه در جهت استمرار تولیدات داخلی را قابل تحسین خواند.
هاشمی رفسنجانی با توجه به مشکلات کنونی کشور، راههای برون رفت از شرایط کنونی را تحکیم همدلی، وحدت و اعتماد متقابل میان مردم و مسوولان در داخل و برقراری روابط مسالمت آمیز و تعامل موثر توام با احترام متقابل با سایر کشورها دانست و افزود: درصورت تحقق این دو عامل مهم میتوان به آینده کشور امیدوار بود.
وی با توجه بهانهگیریهای استکبار جهانی برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی از جمله ادعای ساخت سلاح هستهیی، حقوق بشر و حمایت از تروریسم گفت: همانطور که بارها تاکید کردهایم فتوای حرام بودن سلاح هستهیی از سوی رهبری معظم انقلاب بالاتر از هر تعهد سیاسی است و معتقدم در صورت عدم پافشاری غیر منطقی غربیها و رعایت حقوق ملت ایران برای استفاده از انرژی هستهیی در زمینه های بهداشت و درمان، کشاورزی، صنایع و تولید برق، عبور از مرحله کنونی دشوار نخواهد بود.
وی افزود: در حالی که جمهوری اسلامی ایران خود بزرگترین قربانی تروریسم است، دشمنان ما را متهم به حمایت از تروریسم می کنند و در عین حال منافقین تروریست را در کشورهای خود پناه داده اند.
در ابتدای این دیدار محجوب و ربیعی، دبیرکل و عضو شورای مرکزی خانه کارگر به نمایندگی از کارگران، مشکلات جامعه کارگری را بیان کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر انقلاب اسلامي در سخنان مهمي در اين اجلاس ضمن آسيب شناسي نهضت هاي بيداري اسلامي در شمال آفريقا و منطقه از پنج منظرِ لزومِ"حفظ مرجعيت پايگاههاي ديني"، "ترسيم هدف بلند مدت"، "پرهيز از تجربه تلخ دل خوش کردن به وعده هاي غرب"، "هوشياري در قبال توطئه ايجاد درگيري خونين فرقه اي، مذهبي و قومي" و "فراموش نکردن موضوع فلسطين بعنوان شاخص اساسي و محک نهضت ها"، تاکيد کردند: "ايستادگي بر سر اصول اسلامي" و "حضور مردم در صحنه"، دو عامل اصلي و کليدي است که موجب خنثي شدن همه توطئه ها، ترفندها و مکر دشمنان خواهد شد.
حضرت آيت الله خامنه اي در ابتداي سخنان خود، بيداري اسلامي را پديدهي شگرفي خواندند که اگر سالم بماند و ادامه يابد، زمينه ساز سربرآوردنِ تمدناسلامي در چشماندازي نه چندان دور دست، خواهد بود.
ايشان با اشاره به وحشت سخنگويان جبههي استکبار و ارتجاع، از به زبان آوردن نام بيداري اسلامي خاطر نشان کردند: بيداري اسلامي اکنون حقيقتي است که تقريباً در سراسر دنياي اسلام ميتوان نشانههاي آن را ديد و بارزترين نشانهي آن، اشتياق افکار عمومي و بويژه قشرهاي جوان، به احياء مجد و عظمت اسلام و آشکار شدن چهرهي وقيح و ستمگر و مستکبر دولتهاي سلطه گر است.
رهبر انقلاب اسلامي ابعاد اين بيداري مبارک را بسيار گسترده و داراي امتدادي رمزگونه دانستند و افزودند: همواره تحقق معجزهگونه وعدههاي الهي، نشانهي اميدبخشي است که تحقق وعدههاي بزرگتر را نويد ميدهد.
حضرت آيت الله خامنه اي با بيان نمونه هاي قرآني از تحقق وعده هاي الهي که زمينه ساز تحقق وعده هاي بزرگتر بوده اند، آنها را تاکتيک ربوبي خواندند و تاکيد کردند: پيروزي انقلاب اسلامي در ايران يک نمونه آشکار از اين تاکتيک ربوبي است زيرا آن روز که اسلام در ايران پيروز شد و توانست دژ آمريکا و صهيونيزم را در يکي از حساسترين کشورهاي اين منطقهي بسيار حساس، فتح کند اهل عبرت و حکمت دانستند که اگر صبر و بصيرت را به کار گيرند فتوحات ديگر پيدرپي فرا خواهد رسيد، که البته، فرا رسيد.
ايشان با تاکيد بر اينکه پيروزي انقلاب اسلامي و تحقق واقعيتهاي درخشان آن، در سايهي اعتماد به وعدهي الهي و صبر و مقاومت و استمداد از خداوند بوده است، افزودند: امروز اين تجربهي گرانبها در دسترس ملتهایي است که در برابر استکبار و استبداد قد علم کرده و توانستهاند حکومتهاي فاسد وگوش به فرمان و وابسته به امريکا را سرنگون ساخته يا متزلزل کنند.
رهبر انقلاب اسلامي بعد از بيان اين مقدمه به آسيب شناسي بيداري اسلامي و تهديدهاي پيش روي نهضت هاي منطقه، پرداختند.
نقش برجسته، تاثير گذار و هدايتگر علماي دين و مصلحان ديني در تحولات بزرگ و حرکت هاي اصلاحي منطقه و کشورهاي اسلامي اولين نکته اي بود که حضرت آيت الله خامنه اي به آن اشاره کردند.
رهبر انقلاب اسلامي با يادآوري وظيفهي سنگين عالمان دين در اين خصوص، تاکيد کردند: علماي دين و رجال ديندار و دينمدار، بايد بشدت مراقب و دقيق باشند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تلاش مزدوران و وابستگان آمريکا و صهيونيسم براي تراشيدن مرجعيت هاي فکري نامطمئن و همچنين آلوده کردن اهل دين و تقوا، خاطر نشان کردند: نشستن بر سفرهي رنگين متاع دنيا وآلوده شدن به صله و احسان صاحبان زر و زور و نمکگير شدن در برابر طاغوتهاي شهوت و قدرت، خطرناکترين عامل جدایي از مردم و از دست دادن اعتماد و صميميت آنها است.
دومين نکته اي که رهبر انقلاب در آسيب شناسي بيداري اسلامي به آن اشاره کردند، لزوم ترسيم هدف بلندمدت و نهايي براي بيداري اسلامي بود.
حضرت آيت الله خامنه اي تاکيد کردند: اين هدف نهایي، نميتواند چيزي کمتر از «ايجاد تمدن درخشان اسلامي» باشد.
ايشان با تاکيد بر اينکه نبايد با نگاه شتابزده و يا بدبينانه به اين چشمانداز نگريست، در تبيين لوازم تمدن سازي اسلامي، افزودند: استقرار حکومت مردمي بر اساس قوانين برگرفته از قرآن، اجتهاد و پاسخگویي به نيازهاي نو به نوِ بشر، پرهيز از تحجر و ارتجاع و بدعت و التقاط، ايجاد رفاه و ثروت عمومي، استقرار عدالت، رهايي از اقتصاد مبتني بر ويژه خواري و ربا و تکاثر، گسترش اخلاق انساني، دفاع از مظلومان عالم، تلاش و کار و ابتکار، و شکستن حلقه انحصارات علمي و اقتصادي و سياسي قدرتهاي سلطه گر از شاخصه هاي تمدن اسلامي است.
توجه به تجربه تلخ و دهشتناك تبعيت از غرب در سياست و اخلاق و رفتار و سبك زندگي، سومين نکته اي بود که رهبر انقلاب اسلامي در بيان تهديدهاي پيش روي نهضت هاي بيداري اسلامي مطرح کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به آفات مهلکِ بيش از يك قرن تبعيت کشورهاي اسلامي از فرهنگ و سياست دولتهاي مستكبر، از جمله وابستگي و ذلت سياسي، فلاكت و فقر اقتصادي، سقوط فضيلت و اخلاق، و عقبماندگي خجلتآور علمي افزودند: وعدهها و وعيدهاي آمريکا و غرب نبايد در تصميمها و اقدامهاي نخبگان سياسي و در حركت عظيم مردمي اثر بگذارد.
ايشان خاطر نشان کردند: دولت ها و حکومت هايي که در طول ساليان به وعدههاي آمريكا دل خوش كردند و تسليم مستکبران بودند، نتوانستند گِرهي از كار ملت خود بگشايند يا ستمي را از خود يا ديگران بر طرف كنند؛ وحتي نتوانستند از ويراني يك خانهي فلسطيني در سرزميني که متعلق به فلسطينيان است، جلوگيري کنند.
نكتهي چهارمي که رهبر انقلاب اسلامي به ان اشاره کردند، تهديد خطرناکِ تبديل نهضت هاي بيداري اسلامي به معارضههاي خونين فرقهئي و مذهبي و قومي و ملّي بود.
حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: اين توطئه هماكنون از سوي سرويسهاي جاسوسي غرب و صهيونيزم با كمك دلارهاي نفتي و سياستمداران خودفروخته، از شرق آسيا تا شمال آفريقا و بويژه در منطقهي عربي، با جديت و اهتمام دنبال ميشود و پولي که ميتوانست در خدمت بهروزي خلق خدا باشد، خرج تهديد و تكفير و ترور و بمبگذاري و ريختن خون مسلمانان و برافروختن آتش كينههاي دراز مدت شده است.
ايشان با تاکيد بر اينکه نگاه هوشمندانه به صحنهي درگيريهاي داخلي، دست دشمن را در پس اين فاجعهها به روشني نشان ميدهد، تاکيد کردند: وظيفه مصلحان و نخبگان ديني و سياسي در اين ماجرا بسيار سنگين است.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به شرايط ليبي، مصر، تونس، سوريه، پاكستان، عراق و لبنان افزودند: تبليغات غرب و رسانههاي منطقهاي وابسته و مزدور، جنگ ويرانگر در سوريه را نزاع شيعه و سنّي وانمود ميكند و حاشيهي امني براي صهيونيستها و دشمنان مقاومت در سوريه و لبنان پديد ميآورد، درحاليکه دو طرف نزاع در سوريه، نه سنّي و شيعه، بلكه طرفداران مقاومت ضدصهيونيستي و مخالفان آنند.
حضرت آيت الله خامنه اي به مسائل بحرين نيز اشاره کردند و گفتند: در بحرين، اکثريتي مظلوم که سالهاي متمادي از حق رأي و ديگر حقوق اساسي يک ملت، محروم بوده، به مطالبهي حق خود برخاستهاند، اما چون اين اکثريت مظلوم، شيعهاند و حکومت جبارِ سکولار، متظاهر به سنيگري است، دستگاههاي تبليغاتي اروپا و امريکا و هم پياله هاي آنها در منطقه، آن را نزاع شيعه و سني جلوه مي دهند.
ايشان با طرح اين سوال که آيا اين تصوير، حقيقت ماجرا است؟ تاکيد کردند: اين مسايل است که علماي دين و مصلحان منصف را به تأمل و دقت و احساس مسئوليت فراميخواند و شناختن هدفهاي دشمنان در عمده کردن اختلافات مذهبي و قومي و حزبي را بر همه فرض ميسازد.
پنجمين و آخرين نکته اي که رهبرانقلاب اسلامي بعنوان شاخص و محک شناخت درستي مسير نهضت هاي بيداري اسلامي بيان کردند، چگونگي موضعگيري آنان در قبال مسألهي فلسطين بود.
حضرت آيت الله خامنه اي تاکيد کردند: هر کس که شعار آزادي قدس شريف و نجات ملت فلسطين و سرزمين فلسطين را نپذيرد و يا به حاشيه ببرد و به جبههي مقاومت پشت کند، متهم است.
ايشان افزودند: امت اسلامي بايد در همه جا و همه وقت، اين معيار و شاخص نمايان و اساسي را مدنظر داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامي در بخش پاياني سخنان خود در همايش علما و بيداري اسلامي، "ايستادگي بر سر اصول اسلامي" و "حضور مردم در صحنه" را دو عامل اساسي براي خنثي شدن توطئه دشمنان برشمردند و خاطر نشان کردند: اين دو عامل در همه جا کليد فتح و فرج است.
حضرت آيت الله خامنه اي تحقق اين دو عامل را منوط به "ايمان صادقانه به وعدهي الهي" و "تلاش مخلصانه و تبيين صادقانه" دانستند و افزودند: ملتي که صدق و صميميت پيشوايان را باور کند، صحنه را از حضور پر برکت خود رونق ميبخشد؛ و هر جا که ملت با عزم راسخ در صحنه بماند هيچ قدرتي توان شکست دادن آن را نخواهد داشت.
در پایان سخنان رهبر انقلاب اسلامی در اجلاس علما و بیداری اسلامی، ایشان با حضور در جمع علما، نخبگان و متفکران از نزدیک با آنان دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، عصر يكشنبه جمعي از خبرنگاران، نويسندگان، دانشجويان و طلاب اصلاح طلب در ساختمان مجمع تشخيص مصلحت نظام با آيت الله هاشمي رفسنجاني ديدار و گفتگو داشتند. در اين جلسه 6 نفر به نمايندگي از ساير حاضرين با قرائت بيانيه، نامه و درخواست از آيت الله هاشمي خواستند تا خود را براي رياست جمهوري آينده كانديدا كند. يكي از سخنرانان هاشمي را مسئول تغيير كشور، ديگري تنها چاره ساز مشكلات كنوني كشور و ديگري شاه كليد مشكلات خواند.
در ادامه هاشمي رفسنجاني گفت: اينكه مي گوئيد در كشور تنها من هستم كه ميتوانم مشكلات را برطرف كنم براي من شرمندگي است. اگر حرفهاي شما را بپذيرم يعني اينكه در كشور ديگر مردي توانمند نيست و ما نتوانسته ايم در اين 34 سال افرادي را براي مديريت كشور تربيت كنيم.
وي در ادامه اين نشست گفت: من نمي گويم كه نمي آيم ولي مي گويم كه دولت بعدي با بدهي هاي زيادي سرو كار دارد.
هم اكنون دولت به مردم 500 هزار ميليارد تومان بدهكار است. همچنين 200 هزار ميليارد تومان به بانكها، 50 هزار ميليارد بابت اوراق مشاركت و 200 ميليارد هم حقوق عقب افتاده بنگاهها و پيمانكاران است.
دولت 8 سال مديران باسابقه را از ميدان در كرد
وي در ادامه اين نشست گفت: متاسفانه اتفاقات تلخي را در اين سالها شاهد بوده ايم. سياست دولت در اين هشت سال اين بوده است كه نيروهاي باسابقه را از ميدان بدر كنند. بعد اعلام كردند نسل جديد مي آوريم. به نظر آنها گذشته زير سوال بود ولي از دوره امام حرف نمي زدند چون آن زمان رهبري رئيس جمهور بودند. آنها مديراني كه سابقه درخشان داشتند را خانه نشين كردند و حالا نسل جديد مديران ارزشي را نمي شناسد.
نوار ضبط شده اي دارم كه نشان مي دهد مي دانستم كشور به مشكل مي خورد
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه هم اكنون كشور در مرحله خطر قرار دارد گفت: 2 سال قبل اين حرف را زدم. رسانه هاي معلوم الحال از كلمه خطير رنجيدند ولي براي اثبات حرفهايم مدرك دارم. ما در مجلس خبرگان رهبري كميسيوني داريم به نام کمسیون تحقيق كه 12 عضو با راي خبرگان مسئوليت بررسي نقاط ضعف دستگاه هاي زير مجموعه رهبري را دارند تا موردي پيدا شد گزارش كنند. سال 87 آقايان این کمسیون به دفتر من آمدند كه شما با آقاي احمدي نژاد مشكل داريد بياييد مشكلات برطرف شود. البته اينها همان آقاياني بودند كه از ايشان حمايت كرده و تائيد تقدس سازي هم داشتند. به من گفتند مشكل شما چيست؟ من نشستم و به مدت 2 ساعت و نيم فهرست مشكلات گذشته و امروز و آينده را بازگو كردم. تا جايي كه آنها گفتند اگر مي دانستيم نمي گذاشتيم وضع اينطور رقم بخورد.
اگر به نظرات من عمل مي شد گرفتار شرارتهاي سال 88 نمي شديم
مي خواهم بگويم كه من تمامي اين جلسه را روي نوار ضبط كردم و يكي دست دبيرخانه شوراي نگهبان است و يكي هم دست خودم كه نمي خواهم فاش شود ولي همه را پياده كرده و جزوه كرده ام. چون اهل وحدت هستم نه تفرقه اندازي. تمام حرفهايي كه در مورد آينده گفتم و روي نوار ضبط شده محقق شد. اگر به نظرات بنده عمل مي شد امروز گرفتار شرارت هاي سال 88 نمي شديم چون براي من اين اتفاقات روشن بود.
احمدي نژاد استاندار من بود، فرماندار من در خوي بود و بخشدار من در ماكو و مي شناختمش ولي سياستش اين بود كه نيروهاي انقلابي حذف و بدنام شوند. و امروز مي بينيم كه سياست ما بي برنامه و روز مره شده است.
برنامه چهارم بدون دولت هم مي توانست 23 درصد اجرا شود
آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به برنامه چهارم توسعه گفت: سياست كلي اين برنامه را مقام معظم رهبري امضا كرده و با تصويب مجلس و شوراي نگهبان بايد اجرايي مي شد و اگر اجرا مي شد تمامي مشكلات كنوني كشور وجود نداشت. سيسات خارجي اينگونه نبود. بعد از چند سال آقايان گفتند بايد برنامه چهارم خمير شود. سوال اين است وقتي رهبري امضا كرده و مجلس و شوراي نگهبان تائيد كردند مگر مي شود خمير شود؟ بعد اعلام شد كه 23 درصد برنامه چهارم توسعه اجرا شده است. خب اگر دولت هم نبود اين 23 درصد اجرا مي شد و شايد هم بيشتر چون كشاورز و كارمند و معلم و مردم به كار خودشان مي پرداختند.
آنهايي كه حرفشان را به راحتي حذف مي كنند آيا مي شود به آنها اعتماد كرد
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به مشكلات اقتصادي كشور اشاره كرد و گفت: بانك مركزي گفت كه ارز مرجع به هيچ كالايي نمي دهيم. يعني مردم مايوس شوند كه واردات نداريم. يعني اينكه رسما اجناس مخفي مي شود و خريداران بيشتر مي خرند و انبار مي كنند. بعد موج عظيمي بلند شد و معاون اول رئيس جمهور گفت: بانك مركزي بيخود گفته است. اينجا دیگر دولت ترسيد. آنهايي كه حرفشان را به راحتي حذف مي كنند آيا مي شود به آنها اعتماد كرد. البته از اين اتفاقات در اين دولت بسيار رخ داده ولي اين نمونه به روزش بود كه گفتم.
دولت به كشورها مي گويد بياييد دعوا كنيم
البته در سياست خارجي هم بد عمل شده است. نداي هل من مبارز مي طلبند كه بياييد دعوا كنيم. بعد مي گويند قطعنامه ها كاغذ پاره است برويد آب زيرش را بخوريد. عهدنامه شوراي امنيت براي لغوش بايد دوباره اجماع شود و اين اجماع براي كشور هزينه زيادي دارد. بايد كلي از ما باج بگيرند.
البته من اينجا يك گريز بزنم و آن اين است كه غرب هميشه دنبال دشمني و جنگ با ايران و ضربه زدن بوده است. نمونه آن هشت سال دفاع مقدس و 1000 ميليارد تومان خسارت جنگ است. با كارهايي كه انجام داديم شوراي امنيت را قانع كرديم كه عراق آغاز كننده جنگ بوده ولي در مورد غرامت با 100 ميليارد تومان آن موافقت شد كه البته هنوز پرداخت نشده است.
هيچ دولت ديكتاتوري نمي تواند در دنيا موفق شود
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: براي برون رفت از وضعيت فعلي كشور 2 راهكار دارم. كه هر شخصي كه رئيس جمهور شود اگر اين دو راهكار را عمل كند قطعا موفق خواهد شد. اولين راهكار اين است كه بايد بداند حكومت براي مردم است. اين نمي شود كه هر كس هركاري دلش بخواهد بكند و به مردم اجازه ندهد اعتراض كنند. مردم صاحب حكومت هستند. خدا هم حق حكومت را تنها به 12 معصوم داد و بعد از آن هر فردي كه مسئول حكومت شد به راي مردم آمد. اگر دولت بر مردم تحميل شود مردم در شرايط خطر همكاري نمي كنند و هيچ دولت ديكتاتوري نمي تواند در دنيا موفق شود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني اظهار داشت: انتظار داريم كساني كه صلاحيت دارند بي جهت رد نشوند چرا كه مردم خودشان اصلح را مي شناسند و نمي گذارند كشور خراب شود.
ما با اسرائيل سر جنگ نداريم
وي همچنين در مورد برخي اظهارات در سياست خارجي گفت: راهكار دوم موضوع ترميم سياست خارجي است. ما با اسرائيل سر جنگ نداريم. حالا اگر عرب ها جنگ كردند ما كمك مي كنيم. در زمان جنگ هم پيشنهاد پذيرش قطعنامه از سوي بنده بود. اگر امضا نمي شد تبريز و تهران و اصفهان مورد حمله شيميايي با هواپيماهاي اجاره اي فرانسه و روسيه انجام مي شد و كلي تلفات مي داديم. بعد كه صدام به كويت حمله كرد برخي آقايان گفتند برويم از صدام حمايت كنيم. ما از صدام حمايت نكرديم و حتي پناهندگان كويتي را پذيرفتيم و دنيا به ما اعتماد كرد و تحرميها شكسته شد.
من نمي گويم نمي آيم
هاشمي اظهار داشت: من در كابينه ام از همه طيفهاي سياسي استفاده كردم. كه اين الان هم قابل پياده كردن است. نياز هم نيست من بيايم. البته من نمي گويم كه نمي آيم. ولي مي گويم ضرورت نيست پيرمرد 80 ساله بيايد.
در افتتاحیه این اجلاس علی اکبر ولایتی، دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی سخنرانی ميکند.
این همایش از امروز (دوشنبه) به مدت 2 روز در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد و 700 نفر از علمای جهان اسلام در این اجلاس حضور خواهند داشت.
مسئولان ستاد انتخابات حسن روحانی در تهران و آذربایجانشرقی معرفی شدند و یاسر هاشمی به عنوان مشاور وی در اتاق فکر حسن روحانی فعالیت میکند.
مراسم این هفته نمازجمعه از ساعت 11:55 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در دانشگاه تهران آغاز میشود، در ادامه، بیانیه سازمان بسیج جامعه زنان در آستانه هفته گرامیداشت مقام زن و مادر به منظور تبیین نقش و مقام زن در ارائه الگوی حماسی توسط مجری قرائت خواهد شد.
همچنین اسدالله عباسی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت هفته کارگر سخنرانی خواهد
قرار است به زودی از سراسر کشور و از قومیتهای مختلف افراد به تهران دعوت شده و در یک همایش شرکت کنند.
به گزارش سرویس فضای مجازی فارس به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا،پس از بازی شب گذشته استقلال و الریان قطر مشخص شد زمین چمن استادیوم آزادی تا چه اندازه از همایش صد هزار نفری دولت آسیب دیده است و همین موضوع نیش انتقادات به عملکرد دولتی ها را افزایش داد اما گویا قرار نیست برگزاری این همایش ها خاتمه یابد و جریان انحرافی همچنان بر برگزاری این همایش ها در سطوح مختلف تاکید دارند.
بنا بر این گزارش، گویا قرار است به زودی از سراسر کشور و از قومیت های مختلف افراد به تهران دعوت شده و در یک همایش شرکت کنند.
بدین منظور در استان گیلان از 120 نفر زن و مرد خواسته شده تا با لباسهای محلی در این همایش شرکت کنند. شنیده شده برخی لیدرهای جریان انحرافی این مساله را پی گیری می کنند.
امروز هم در شهر اصفهان همایش وبلاگ نویسان برگزار خواهد شد.
نیک نیوز: خلبان پرواز امروز سفر استانی هیات دولت به استان اصفهان یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری است!!
به گزارش اختصاصی خبرنگار " نیک نیوز" خلبان پرواز سفر استانی هیات دولت به استان اصفهان که دقایقی قبل از فرودگاه مهرآباد اوج گرفت "محمد باقر قالیباف" است!!
این گزارش می افزاید در این پرواز برخی از معاونین وزراء و خبرنگاران رسانه های کشوری و مسافران نیز حضور دارند.
قالیباف یکی از کاندیدا های جدی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بشمار می رود که در ائتلاف 2+1 حضور دارد.
هاشمی دارای دکتری برنامه ریزی است. وی 20 سال سابقه مدیریت شهری دارد. هاشمی شهردار ناحیه، شهردار تنکابن، مدیر کل بودجه شهرداری های کشور در وزارت کشور، مدیر کل درآمد شهرداری تهران، مدیر کل تشخیص و وصول درآمد، قائم مقام معاونت خدمات شهری و معاون شهردار و ... از سمت هایش در این سال ها بوده است.
از مدت ها قبل ، دولت ، به معنای واقعی کلمه ، تمام همّ و غمّ خود را صرف این کرده بود که بتواند 100 هزار نفر را در حمایت از خود به استادیوم آزادی بکشاند و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ، قدرت نمایی سیاسی و تبلیغاتی کند.
اما دعوت از دهها گروه موسیقی و حتی شایعه خواندن "حبیب" در این گردهمایی ، نصب بیلبوردهای بزرگ و پرشمار در اتوبان ها و نقاط پرتردد تهران و تبلیغات دامنه دار رسانه ای و ... نتوانستند رغبت و تحرکی در میان مردم تهران برای رفتن به مهمانی دولت ایجاد کنند.
از این رو ، دولت آماده باش سراسری داد و قرار شد از استان های مختلف کشور و از ادارات و سازمان های دولتی ، کارمندان ، کارگران ، دانش آموزان و اعضای هلال احمر را به همراه خانواده هایشان ، با خرج دولت ، به تهران بیاورند و برگردانند.
با این حال ، روز موعود فرا رسید. صدها خودروی اداری و اتوبوس و مینی بوس ، از سراسر کشور در اطراف استادیوم آزادی پارک کردند تا افرادی که از شمال و جنوب و شرق و غرب کشور ، آورده بودند را پیاده کنند.
برآوردهای مستند به تصاویر حاکی از آن است که کل دولت توانسته از تهران ، شهرهای اطراف و استان های کشور ، با بسیج امکاناتش ، تنها 30 هزار نفر را در استادیوم جمع کند.
در این میان ، نقش سازمان هلال احمر را نباید نادیده گرفت که به تنهایی توانست با تجمیع دانش آموزان عضو هلال احمر ، که با لباس های فرم کاملاً مشخص بودند ، آبروداری کند(!) و بخش مهمی از صندلی ها را اشغال نماید و الّا استادیوم خالی از اینی می شد که بود. احمدی نژاد باید پاداش خوبی به مسوولان این سازمان بدهد!
دقیقاً به همین دلیل بود که احمدی نژاد ترجیح داد این مراسم جنجالی را انتخاباتی نکند و با توجه به اطلاعاتی که از تعداد اندک جمعیت به نهاد ریاست جمهوری رسیده بود ، قرار شد مشایی هم نیاید.
اوضاع آزادی ، اصلاً برای بهره برداری تبلیغاتی و حتی گفتن "زنده باد بهار" نیز مساعد نبود و اگر می خواستند چنین کنند نقض غرض می شد ، آن هم در میان جمعیتی که چون وقت ناهارشان دیر شده بود ، به جای " زنده باد «بهار» " ، شعار "ما «ناهار» می خواهیم یالّا" سر می دادند.
شکست نمایش استادیوم آزادی ، هم از این منظر بود که ریخت و پاش میلیاردی برای هیچ ، آن هم در شرایط اقتصادی کنونی - که حتی تکلیف بوده سالانه کشور هم معلوم نیست - موجی از نارضایتی عمومی ایجاد کرد و هم ، 100 هزار نفری که دولت می خواست گردهم آورد ، محقق نشد تا دولتی ها ، نقشه هایشان را نقش بر آب ببینند به ویژه آن که بخش قابل توجهی از حاضران در استادیوم ، بعد از پایان برنامه های هنری و موسیقی و بعد از ورود احمدی نژاد ، استادیوم را ترک کردند.
البته این ، تنها دولت نبود که در این ماجرا ناکام ماند ، مردم نیز که ظرف یک بعد از ظهر ، میلیاردها تومان از جیب شان بر باد رفت ، متضرر نمایش استادیوم آزادی بودند. از این مراسم ، نه نانی برای ملت در آمد و نه آبی برای دولت.
رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (پنجشنبه) با حضور در بیمارستان خاتم الانبیاء از آیتالله طاهری خرمآبادی عیادت کردند.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (پنجشنبه) با حضور در بیمارستان خاتم الانبیاء از آیت الله طاهری خرم آبادی و جمعی از والدین شهدا که در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان بستری هستند, عیادت و برای سلامتی آنان دعا کردند.
درباره رد صلاحیت
خیلی ها حتی او را رجل سیاسی هم نمیدانند و تایید صلاحیتش را خواب گونه ای برای او تلقی میکنند.اما مشایی چرا نباید تایید صلاحیت شود؟ آن افرادی که معتقدند باید صلاحیت رحیممشایی رد شود به کارنامه وی در ۸ سال گذشته استناد میکنند. مشایی در دوران ریاست سازمان میراث فرهنگی اظهارات و اقدامات انتقاد برانگیز زیادی داشته که احتمال رد صلاحیت وی را قوت بخشید. از حضور در مراسم رقص تا سخنانی درباره دوستی با مردم اسرائیل ( رژیم صهیونیستی) و دهها اقدام دیگری که اعتراض و انتقاد بسیاری از چهره های ارزشی کشور را برانگیخت و حتی موجب شد در موردی مانند موضع گیری درباره دوستی با مردم رژیم صهیونیستی، مقام معظم رهبر ی در خطبههای نماز جمعه سخنان وی را کاملاً اشتباه بخوانند. مکتب ایرانی از دیگر تئوری های جنجالی مشایی بود که انتقاد و اعتراض بسیاری از علما را برانگیخت در امتداد همه این جنجال ها بود که وقتی احمدی نژاد بعد از انتخابات سال ۱۳۸۸ رحیم مشایی را بهعنوان معاون اول خود معرفی کرد مقام معظم رهبری صراحتا با این امر مخالفت کرد و طی نامه ای رسمیدستور برکناری وی را صادر کرد . با این حال احمدی نژاد، مشایی را به رئیس دفتری خود منصوب کرد و غلامحسین محسنی اژه ای وزیر اطلاعات وقت و محمد حسین صفارهرندی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامیوقت را که از منتقدان مشایی در کابینه بودند، از سمت خود برکنار کرد.
عبور قطار انتخاباتی از هر راه و بیراهه
اما فارغ از اینکه او صلاحیت میگیرد یا نه، به نظر میرسد او قطار انتخاباتی اش را به راه انداخته، قطاری که انگار برای رسیدن به سر منزل مقصود از هر راه و بیراهه ای عبور میکند. دولتی ها در یکی از بحث برانگیز ترین اقداماتشان، قرار است فردا یکصد هزارنفر را در استادیوم آزادی گرد هم آورند. امری که این بار صدای طرفداران پر و پاقرص آقای احمدینژاد را هم درآورده،اصولگرایان هم که جای خود دارند. چه حیف که انتقادات اصولگرایان از احمدی نژاد لگد زدن به جسد دولتی است که زدنش دردی از درد ملت دوا نمیکند. در همین راستا در گفت و گو با جمعی از منتقدان امروز و دیروز آقای احمدی نژاد،از گردهمایی روز پنج شنبه دولت رمزگشایی کرده است.
لشکرکشی برای تایید صلاحیت مشایی
سید رضا اکرمی، از اعضای جامعه روحانیت مبارز اگرچه این برنامه را "انتخاباتی" خواند اما حرف زدن در مورد آن را بی فایده دانست. اکرمیافزود:"دیگرحرف زدن در این مورد فایده ای ندارد و دولت کار خودش را میکند.ما وقتی نظارت را قبول نکردیم دیگر نمیتوانیم در موردش صحبت کنیم." این عضو جامعه روحانیت مبارز از نیت خوانی این میتینگ سر باز زد اما گفت؛از این دولت قدرقدرت هرچیزی برمیآید و ممکن است این برنامه، لشکرکشی برای تایید صلاحیت مشایی باشد.اکرمیهمچنین این برنامه را انتخاباتی خواند اما گفت که انتخابات ضابطه خاص خودش را دارد و آن ضابطه را باید تقویت کرد.
برگزاری میتینگ مساوی تایید صلاحیت مشایی
عباس عبدی تحلیلگر و فعال سیاسی اصلاح طلب معتقد است " به احتمال قوی اجازه برگزاری چنین میتینگی را نمیدهند." وی میگوید: " اگر میتینگ برگزار شود به معنی لشکرکشی دولتی ها برای تایید صلاحیت مشایی است و در این صورت تشنج ها بیشتر میشود. "
جلوی برگزاری میتینگ را بگیرید
عماد افروغ این میتینگ را یک حرکت کاملا انتخاباتی میداند و میگوید : این اقدام خلاف قانون و مصداق بارز دخالت قوه مجریه در انتخابات است. این استاد جامعه شناسی دانشگاه و فعال اصولگرا پا را فراتر گذاشته و حرکت دولت را خلاف قانون،شرع و اخلاق هم میداند و میگوید : کار دولت چیزی جز حیف و میل بیت المال نیست و مغایرت تام با شعارهای انقلاب اسلامیدارد. افروغ همچنین ازمقامات ناظر در عرصه رسمیو مدنی میخواهد بدون هیچ تعارفی جلوی این میتینگ انتخاباتی را بگیرند. وی در ادامه ادعای ساده زیستی دولت را مورد انتقاد قرار داده و میگوید : دولتی که دم از ساده زیستی و عدالت میزند کارش به جایی رسیده که بیت المال را خرج منافع انتخاباتی خودش میکند. این منتقد صریح اللهجه دولت با رایج خواندن صف آرایی های انتخاباتی " میتینگ دولت را " از کیسه خلیفه بخشیدن " خوانده و میگوید: آنها کارمندان و کارگران پیمانی را تهدید کرده اند که اگر در این میتینگ شرکت نکنند آنها را رسمینخواهند کرد،به آنها قول داده اند که حقوق آنها را افزایش میدهند. اگر این موضوعات صحت داشته باشد، فقط و فقط از شیطان برمیآید.
خدمت به کاندیدای مورد نظر دولت
احمد کریمیاصفهانی، دبیر کل جامعه انجمنهای اسلامیاصناف و بازار دیگر فعال سیاسی اصولگراست که به انتقاد از اقدام دولت پرداخته و گفت : دور دوم ریاست جمهوری احمدینژاد تقر یبا به مدیریت برای انتخابات دور یازدهم و فرد مورد نظر احمدی نژاد تبدیل شده است. وی در ادامه تاکید کرد: این میتینگ که به بهانه قدردانی از کسانی که در نوروز خدمت کرده اند، خدمتی است که به کاندیدای مورد نظر آقای احمدی نژاد است. کریمیاصفهانی به موضوع دیگری هم اشاره کرد و تصریح کرد: این روزها دولت سفر استانی را شروع کرده که این هم برای تبلیغ این کاندیداست که خرج آن از جیب بیت المال است. این چهره اصولگرا اینگونه اقدامات دولت را برخلاف قانون و شرع دانست و با تاکید بر اینکه دولت درهیچ موردی گوش شنوایی نداردیادآور شد: تمام مسائل خودرایی آقای احمدینژاد را نشان میدهد. اصل انحراف و کسی که انحراف را در تمام زمینه ها بهوجود آورده خود آقای احمدی نژاد است و مشایی نیز یکی از ابزارهای انحراف است. وی ادامه داد: در هر صورت احمدی نژاد سناریوهایی را در ذهن دارد و اگر مشایی تایید صلاحیت بگیرد، میتواند به بخشی از اهداف خودش برسد و دولتی را بر سر کار بیاورد که از جنس خود آقای احمدی نژاد است اما اگر رد بشود این موضوع را به عنوان پرچمیبرای مظلوم نمایی علم میکند. در مورد میتینگ اخیر نیز به همین صورت است و در صورت اجازه ندادن برای برگزاری این میتینگ او در میان افکارعمومیمظلوم نمایی خواهد کرد. دبیر کل جامعه انجمنهای اسلامیاصناف و بازار در ادامه تصریح کرد: بر هیچ کسی پوشیده نیست که این میتینگ با اهداف انتخاباتی و برای تایید صلاحیت مشایی است. او فکر میکند با این کار میتواند مشایی را تحمیل کند. وی با اشاره به اینکه " برای مسئولان مصالح نظام بالاتر از احمدی نژاد است " اضافه کرد: احمدی نژاد چون میداند برخوردی با او نخواهد شد به هر کاری دست خواهد زد و این برنامه های به همین جا ختم نخواهد شد. وی افزود: هرچه به انتخابات نزدیک تر میشویم احتمال مسائل بسیار زیاد دیگری وجود دارد و حتی مسائلی که اصلاحطلبان انجام دادند بخش کوچکی از کارهای آقای احمدی نژاد است. این فعال سیاسی اصولگرا در انتها گفت: بخشی از حوادث ۸۸ با سناریویی بود که آقای احمدی نژاد دامن زد اما زمانی این موضوع باز خواهد شد که احمدی نژاد از قدرت به زیر کشیده شود. او اکنون اجازه فاش شدن این موضوع را نمیدهد. اکنون افراد بسیار خطاکاری در مجموعه دولت وجود دارند، کسانی که بیت المال را به غارت برده اند اما احمدی نژاد به صراحت گفته که اطرافیانش خط قرمزش هستند.
در پی درگذشت حجت الاسلام غفوری، معاون شورای سیاستگذاری ائمه جمعه دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در پیام تسلیتی این ضایعه را خسارتی برای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس در پی درگذشت حجت الاسلام غفوری، معاون شورای سیاستگذاری ائمه جمعه دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد که به شرح زیر است:
باسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت ناگهانی حجتالاسلام غفوری معاونت محترم شورای سیاستگذاری ائمه جمعه حقاً ضایعهای در فضای فرهنگ دینی کشور به شمار میرود.
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ضمن ابراز تاسف عمیق نسبت به این ضایعه دردناک، از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و غفران و رضوان مسئلت نموده و به خانواده، دوستان و همکاران آن عزیز سفر کرده تسلیت صمیمانه خود را تقدیم میدارد.
دستاندرکاران جشنواره عمار که کمتر از یک ماه پیش از صفا و صراحت و همت آن مرحوم در همایش یک روزه خود بهره برده و به حضور چنین عناصری در عرصه مدیریت فرهنگ دینی و انقلابی امید بسته بودند، این ضایعه را خسارتی برای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی دانسته و امید دارند مشی و مرام آن بزرگوار در سطوح مختلف مدیریت فرهنگ دینی مورد توجه و الگو قرار گیرد.
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
به گزارش فارس، در نشست اکران کنندگان مردمی جشنواره فیلم عمار که در 17 و 18 اسفند سال گذشته با حضور جمعی از داوران و مسئولان این جشنواره به همراه دهها تن از نمایندگان گروههای مردمی اکران کننده فیلمهای جشنواره از استانهای مختلف، در حسینیه هنر برگزار شد، حجتالاسلام غفوری در گپی دوستانه با اکران کنندههای مردمی راههای ارتباط هر چه بیشتر و نزدیکتر اکران کنندهها و ائمه جمعه سراسر کشور را بررسی کرد.
عرش نیوز ؛ آیت الله احمد جنتی اوایل فروردین ماه سال جاری به جزیر خارگ سفر کرد و از بخش های مختلف این جزیره بازدید کرد.
دبیر شورای نگهبان در سفر به جزیره خارگ، از تبعیدگاهش در زمان قبل از انقلاب دیدن کرد.
وی در این سفر ضمن دیدار با مردم این جزیره در مسجد امیرالمومنین (ع) خارگ، از نمایشگاه دستاوردهای شرکت پایانه های نفتی ایران، نمایشگاه آثار جنگ و مقاومت جزیره خارگ، نمایشگاه دستاوردهای نیروی دریایی ارتش، نمایشگاه دستاوردهای پدافند هوایی، بیمارستان صحرایی دفاع مقدس، مکتب القرآن امام حسین(ع) و دبستان دخترانه تمام هوشمند رستگاران بازدید کرد.
حضور در مزار شهدای جزیره، زیارت بقعه امامزاده میر محمد حنفیه و دیدار با مسئولان جزیره خارگ از دیگر برنامه های آیت الله جنتی در نوروز 92 بود.
آیت الله جنتی در سخنانی در جمع مردم خارگ، خواستار رسیدگی سریع مسئولان به مشکلات مردم خارگ و همچنین جلوگیری از مشکلاتی همچون اعتیاد و فساد شد.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به کارهای عمرانی صورت گرفته از زمان تبعید وی به جزیره خارگ تا کنون، تصریح کرد: کارهای صورت گرفته در سطح جزیره به حمدالله بسیار عالی بوده و امیدوارم با همت مسئولین بیش از این نیز پیشرفت کند و این پیشرفت ها به صورت مداوم ادامه داشته باشد.
امام جمعه موقت تهران دلیل مشکلات اقتصادی کشور را به دو قسمت مشکلات داخلی و خارجی تقسیم کرد و افزود: مشکلات خارجی همانند تحریم ها به واسطه دشمنی های آمریکا با ایران گریبان مردم را گرفته است و مشکلات داخلی نظیر سوء مدیریت ها، ناکارآمدی و اختلاس های صورت گرفته هم از طرفی دیگر بر حجم مشکلات افزوده که انشاالله با تلاش های صورت گرفته این مشکلات نیز برطرف خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در این زمینه رهبر معظم انقلاب اسلامی بیش از سایرین پیگیر رفع این مشکلات هستند و مسئولین نیز موظفند در رفع آنها تمام تلاش خود را به کار گیرند و خصوصاً در زمینه مشکلات شغلی جوانان باید بیشتر تلاش نمایند، چرا که دغدغه ی اکثر جوانان و خانواده ها همین موضوع است و هر مسئولی به نوبه ی خود باید برای حل آن بکوشد.
آیت الله جنتی افزود: البته دشمن از این ایستادگی ما وحشت دارد و از این مردم حساب می برد و با وجود این سختی ها ما امروز شاهد پیشرفت های متعدد در زمینه های گوناگون نظیر انرژی هسته ای، هوافضا، پزشکی، صنعتی و نظامی بوده ایم و با ایستادگی در برابر مشکلات می توان آینده ی روشنی را برای کشور رقم زد.
در پی اقدام تعدادی از عوامل و مزدوران وابسته در برگزاری همایش علنی در باکو و اعلام مواضع علیه جمهوری اسلامی سفیر جمهوری آذربایجان در تهران به وزارت امور خارجه ایران احضار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در پی اقدام سخیف تعدادی از عوامل و عناصر معلوم الحال و برخی مزدوران وابسته در تشکیل همایش علنی در باکو و اعلام مواضع علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، سفیر جمهوری آذربایجان در تهران به وزارت امور خارجه کشورمان احضار شد.
سید عباس عراقچی معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه با تسلیم یادداشتی، اعتراض شدیداللحن جمهوری اسلامی ایران نسبت به عدم اتخاذ اقدام مناسب از سوی دولت آذربایجان برای جلوگیری از برگزاری این گردهمایی را متذکر شد و اظهار داشت: در حالی که جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده روابط دو کشور در مسیر پیوندهای عمیق دو ملت تداوم یابد، انجام این گونه اقدامات میتواند آسیب جدی به روند مثبت و رو به توسعه روابط فیمابین وارد کند.
وی تاکید کرد: اظهارات تهدیدآمیز و هدفدار و انتشار مطالب کذب و توزیع تصاویر موهن در این نشست اقدامی تحریک آمیز است که تنها در راستای تامین منافع محافل صهیونیستی میباشد.
عراقچی همچنین افزود: این اقدام مخالف صریح مفاد معاهده اصول مناسبات دوستانه دو کشور است و به هیچ عنوان قابل توجیه نمیباشد.
در پایان از سفیر آذربایجان خواسته شد تا توضیحات دولت متبوع خود را در اسرع وقت به وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کند.
به گزارش شبکه ایران متن نامه رییس جمهور به وزیر علوم بدین شرح است:
سلام علیکم
به عنوان یک دانشگاهی و وزیر به خوبی می دانید که دانشگاه بالاترین مقام علمی کشور است که اساتید فرهیخته و مومن دهه های متوالی نخبگان و زبدگان جوان این مرز و بوم را با عشق و ایمان و فداکاری تربیت کرده اند.
دانشگاهیان خدمات علمی و فناوری گسترده و افتخارآمیزی را به ملت بزرگ ایران تقدیم داشته اند که به طور مستمر شاهد به ثمر نشستن آنها هستیم . در دوره ی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همپای ملت فداکاریها کردند و هزاران شهید و جانباز والامقام سند پیوند مقدس آنان با انقلاب و ملت است.
فرزندان ملت باید در فضای متعالی علم و اخلاق ، مشق آزادی و آزادگی، وطن دوستی، خداخواهی و خدمت گزاری کنند و خود را برای فردای بهتر و زیباتر و مسئولیت بزرگ ساختن و پیشرفت و استقرار عدالت و توحید آماده کنند . فضای عمومی دانشگاه باید سرشار از امید و مهربانی و آزادی و احترام و اعتماد باشد.
متاسفانه و بر اساس اطلاعات دقیق در دو دانشگاه مهم ، دانشگاه تهران که مادر دانشگاه های کشور و پرافتخار ترین آن است و دانشگاه تربیت مدرس که تنها مرکز رسمی تربیت مدرسین کشور است فضای عمومی به گونه ی دیگری مدیریت میشود که نه تنها سازنده نیست ، بلکه تا حدودی در نقطه مقابل حرکت عمومی ملت و شئون دانشگاه و دانشگاهیان است .
رویکرد سیاست زده و غیرعلمی و یا احیانا امنیتی توسط مدیران در محیط اجتماعی ناکارآمد و تخریب کننده و در محیط دانشگاهی ناکارآمدتر و مخرب تر است .
اینجانب ضمن احترام به روسای محترم این دو مرکز مهم علمی کشور و پیرو تذکرات متعدد چندین ماهه ی اخیر انتظار دارد بدون هر گونه ملاحظه ، جز شان و ماموریت علمی و فرهنگی و ایمانی دانشگاه و جز ارزشهای انقلاب اسلامی ، وظیفه ی قانونی خود را در صیانت از حریم دانشگاه به فوریت عمل نمایید و با نصب مدیران آشناتر به ظرافت ها و الزامات کار دانشگاهی از مدیران فعلی در محل دیگری استفاده فرمایید .
به خوبی می دانید که اینجانب به جنابعالی و این عزیزان و همه همکاران دانشگاهی و جوانان برومند دانشجو و سربلندی کشور و دانشگاه عمیقا علاقه دارم.
از خداوند منان برای همگان سعادت و سلامت و برای جنابعالی و این برادر کوچک شما توفیق خدمت بیشتر و والاتر به ملت و انقلاب عظیم اسلامی تحت توجهات حضرت ولیعصر (عج) مسئلت دارم .
شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که تذکرات مکرر مشابه هم درباره تغییر رییس دانشگاه امیرکبیر و به دلایل مشابه فوقاز طرف رییس جمهور به وزیر علوم داده شده است. همچنین مشابه این دستورات هم برای تغییر ریاست جهاد دانشگاهی کشور که معاون سابق دانشگاه تربیت مدرس در زمان ریاست فرهاد دانشجو (رییس فعلی دانشگاه آزاد و برادر وزیر علوم ) بوده است به دلیل ضعف عملکرد نیز از طرف رییس جمهور صادر شده است.
بهبهاني بهمن ماه سال 90 به عنوان مديرعامل شركت ملي نفتكش انتخاب شده بود. صفایی پیش از این علاوه بر مديركلی بنادرو دريانوردي استان هرمزگان، عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران بود.
خبرگزاری فارس: اعضای مجلس خبرگان رهبری صبح امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (پنجشنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار، آیتالله مهدویکنی رئیس و آیت الله یزدی نایب رئیس مجلس خبرگان، گزارشی از سیزدهمین اجلاس رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری بیان کردند.
خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه کشورمان گفت که با تمهیدات اندیشیده شده دستگاه دیپلماسی، امیدواریم که شاهد رفع تدریجی تحریمها باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت وزارت امور خارجه، علیاکبر صالحی امروز (یکشنبه) در حاشیه برگزاری همایش معاونان، فرماندهان و روسای سازمان عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات مرزبانی ناجا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دشمن سال گذشته ادعا میکرد که تحریمهای فلج کننده برای ایران در راه است درحالی که به اذعان خودشان تاثیرات تحریمها در ایران چندان موثر نبوده است.
وزیر امور خارجه اضافه کرد: اگر دشمن 100 دلار برای تحریم ما هزینه کرده، 10 دلار هم فایده و برداشت نداشته است.
وی اظهار داشت: با تمهیدات اندیشیده شده دستگاه دیپلماسی، امیدواریم شاهد رفع تدریجی تحریمها باشیم.
صالحی اقتصاد ایران را درونزا دانست و گفت : اقتصاد ایران، مانند اقتصاد آلمان که اقتصادی صادراتی است، نبوده و حجم تبادلات اقتصادی ما در حدود یک تریلیون دلار بر اساس قدرت خرید است.
وی آثار تحریمها را در بخش دستیابی به ارز خارجی دانست و افزود: میزان درآمد ما از فروش نفت در حدود 100 میلیون دلار است که حداکثر در مقابل یک تریلیون دلاری که بر اساس قدرت خرید مردم است، 10 درصد را شامل میشود.
صالحی با بیان اینکه توانستیم بخش عمدهای از تحریمها را خنثی کنیم، گفت: کشور ایران دارای 15همسایه آبی و خاکی است و چنین کشوری را به زحمت میتوان تحریم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: در شورای عالی امنیت ملی، مشغول تنظیم اسنادی هستیم که رسیدگی به امور مرزنشینان و ارائه تسهیلات برای ارتقای زندگی آنان را شامل میشود.
صالحی به ایجاد بازارچههای مرزی در مناطق مرزی کشور اشاره کرد و گفت: تعداد این بازارچهها که در سالهای اخیر ایجاد شده، قابل مقایسه با گذشته نیست.
وی در خصوص حل مشکلات آبی و خاکی با همسایگان، تاکید کرد: در آینده نزدیک تمامی مشکلاتی که بین ایران و کشورهای همسایه در موضوعات آبی و خاکی وجود دارد حل خواهد شد.
وزیر امور خارجه گفت: در حال حاضر در قرن 21 هستیم و نمی توان مرزها را مانند قرن 19 و 20 اداره کرد و باید به نقطهای برسیم که مرزهای باز و آزاد باشد و تجارت آزاد در آن صورت بگیرد.
وی درباره علت حضور خود در همایش فرماندهان و معاونان مرزبانی استانهای سراسر کشور'، اظهار داشت: تبادل نظر درباه مرزها و چگونگی اداره آن از اهداف این همایش است.
وزیر خارجه کشورمان ادامه داد: بیشترین تعامل و همکاری وزارت خارجه با مرزبانی نیروی انتظامی است به عبارتی حلقه وصل وزارت امور خارجه با نیروهای مسلح است به طوری که استوارنامه فرماندهان مرزبانی از سوی وزارت امور خارجه دریافت میشود.
به گزارش عصرایران به نقل از روابط عمومی سپاه، سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به برخی اظهار نظرها در زمینه دخالت نهادهای امنیتی و اطلاعاتی سپاه در امر انتخابات نظام پزشکی گفت: اقدام اطلاعات سپاه در روند بررسی صلاحیت ها در انتخابات نظام پزشکی «قانونی» بوده و به درخواست مراجع قانونی صورت پذیرفته است.
وی افزود: قرائن و مستندات موجود نشان می دهد مرجع قانونی، قبل از سپاه از دیگر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی نیز استعلام کرده است و در خصوص ردّ صلاحیت شدگان پاسخ همه آنها «منفی» بوده است.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه «بهتر بود عزیزان قبل از رسانه ای کردن این قضیه، به امکان بررسی و پیگیری دقیق موضوع از مجاری قانونی و دلائل متقن و محکم ردّ صلاحیت ها می اندیشیدند»، اظهار داشت: حفظ آرامش، وحدت و یکپارچگی در کشور نیازمند عزم ملی و تمکین قانون است و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره سعی کرده است از ورود به مسائلی که ممکن است به تشویش و انحراف اذهان و افکار عمومی منجر شود، پرهیز نماید و به وظایف قانونی خود بپردازد.
شریف در پایان تأکید کرد: بدیهی است عدم اقدام سپاه در پاسخ به استعلام مراجع قانونی در زمینه انتخابات نظام پزشکی، یک کار خلاف قانون محسوب می شد.
احمدی نژاد چه گفته بود؟
رئیسجمهور صبح امروز بعد از جلسه دولت در پاسخ به سوالی درباره نتایج انتخابات نظام پزشکی گفت: من فکر میکنم همه چیز در کشور باید بر اساس قانون باشد و اگر بخواهند از قانون عبور کنند کارشان اعتبار ندارد.
به گزارش فارس احمدینژاد گفت: اگر نهادها و دستگاههایی هم بخواهند دخالت کنند در مسائل قانونی و فراقانونی عمل کنند، آن هم اعتباری ندارد.
وی افزود: نظام پزشکی بالاخره یک قانون دارد و قانون هم کاملا مشخص است و باید از یکی دو نهاد درباره افراد استعلام بکنند.
وی افزود: « این نهاد یک نهاد صنفی است و متعلق به جامعه درمانی کشور است و نباید نهادهایی که در آن مسئول نیستند در آن دخالت کنند به خصوص نهادهای امنیتی، اطلاعاتی سپاه و اطلاعاتی غیر سپاه. این نهاد یک نهاد پزشکی است و باید مال خودشان باشد و به جامعه خدمت کنند».
وی افزود: من منتظرم گزارش این مسئله برای من بیاید.
حجتالاسلام سيدمحمدحسن ابوترابيفرد که رياست جلسه هفتاد و سوم بهارستان را در غياب علي لاريجاني بر عهده داشت، پس از راي اعتماد به نامي گفت: نمايندگان در جهت ارتقاي تعامل مجلس و دولت با راي بالايي، وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات را انتخاب کردند.
گفتني است محمود احمدينژاد رئيس جمهور در جلسه امروز بهارستان و در دفاع از نامي با بیان اینکه نامی از فرزندان رشید این ملت است، گفت: وی با لباس پرافتخار عضویت در ارتش سرفراز جمهوری اسلامی ایران همه عمر کاری خود را در خدمت انقلاب آرمانهای انقلاب و عزت و استقلال ایران عزیز کرده است.
احمدینژاد ادامه داد: نامي به لحاظ دانش تخصصی در بالاترین سطح لازم برای این حوزه است و به لحاظ کار پژوهشی و تبلیغاتی دارای یک سابقه بسیار غنی و ارزشمند و به لحاظ تجربیها مسئولیتهای گوناگون البته عمدتا مرتبط با ارتباطات و فضای مجازی داشته که در قریب به اتفاق آنها برای انجام خدمات به کشور و پیشبرد امور کشور موفق عمل کرده است، امیدوارم با حضور وی در وزارت ارتباطات پیشرفتهای ما در حوزه فضای مجازی و فناوری اطلاعات با سرعت مضاعف رو به جلو حرکت کند و شاهد دستاوردهای بزرگتر و افتخار آمیزتری در این حوزه باشیم.
سایت الف ، متعلق به احمد توکلی نوشت:
شب گذشته در حالیکه رئیس جمهور در اقدامی بی سابقه مصاحبه مطبوعاتی زنده با خبرنگاران در یک برنامه زنده تلوزیونی را تدارک دیده بود، مدیران رسانه ملی حتا تاب پرسش یک خبرنگار را هم نداشتند و با سانسور سوال خبرنگار، نمایش تبلیغاتی رئیس جمهور برای پاسخگوئی را بهم زدند.
یک خبرنگار برخلاف بسیاری از دیگر همکاران خود که ناخواسته کمک کردند تا رئیس جمهور نمایش پاسخگوئی دهد، به مهمترین مشکلات اقتصادی مردم پرداخت و رفتار اخیر رئیس جمهور در وحدت شکنی و افشاگری های مساله ساز را ترفندی برای فرار از پاسخگوئی به مشکلات معیشتی مردم و وعده های گذشته معرفی کرد.
این در حالی است که رئیس جمهور از سوال مودبانه و هوشمندانه معصومه حاتم خانی خبرنگار خبرگزاری مهر برافروخته شد و رسانه ملی نیز مجبور به سانسور این سوال شد.
(متن کامل سوال و جواب را ایتجا بخوانید.)
به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار گرامی حضرت امام در پیامی درگذشت آیت الله خوشوقت را به حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی خامنه ای تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، متن این پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
برادر گرامی جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج سید مصطفی خامنه ای
ضایعه درگذشت حضرت آیت الله خوشوقت را خدمت جناب عالی و فرزندان آن مرحوم و هم چنین خدمت همه دوستداران ایشان تسلیت عرض نموده از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و برای جمیع بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم
سید حسن خمینی
اسفنديار رحيم مشايي جانشين رييس جمهور در شورايعالي امور ايرانيان خارج از کشور در نامه اي از سرپرست وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري و رييس دانشگاه آزاد خواست تا با توجه به نوسانات قيمت ارز و بروز مشکل براي دانشجويان ايراني در خارج از کشور، حسب نظر رييس محترم جمهور حداکثر تسهيلات لازم، بيش از گذشته براي انتقال اين دانشجويان به دانشگاه هاي داخلي در نظر گرفته شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن اين نامه به شرح زير است:
بسمه تعالي
جناب آقاي طريقت منفرد
سرپرست محترم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي
جناب آقاي دانشجو
وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري
جناب آقاي دکتر دانشجو
رييس محترم دانشگاه آزاد
سلام عليکم
با توجه به بروز نوسانات در قيمت ارز و بروز مشکلات براي دانشجويان ايراني در خارج از کشور ، حسب نظر رياست محترم جمهوري ، مقتضي است دستور فرماييد حداکثر تسهيلات لازم را بيش از آنچه در گذشته اعمال مي شده است، در جهت انتقال دانشجويان ياد شده به دانشگاه هاي داخل کشور پيش بيني و به اطلاع عموم خانواده هاي عزيز ايراني ذينفع برسانند. ارسال گزارش اقدامات مورد امتنان است.
اسفنديار رحيم مشايي
بسماللهالرّحمنالرّحيم
خوشامد عرض ميكنم به همهى شما برادران عزيز، خواهران عزيز، جوانان عزيز؛ مخصوصاً خانوادههاى معزز شهدا، دانشوران، علما، مسئولان، كه اين راه دور را طى كرديد و هديهى ارزشمند محبت و لطف و پيام استقامت مردم عزيز آذربايجان را به اين مناسبت به اينجا آورديد. اميدواريم خداوند متعال به همهى شما لطف كامل و فراوان و رحمت شامله عنايت فرمايد. و همين جا به وسيلهى شما برادران و خواهران عزيز سلام عرض ميكنم به همهى مردم آذربايجان و تبريز، مرد و زن مؤمن؛ كه حقيقتاً حضور آذربايجان و تبريز و ديگر شهرهاى آن منطقه، در همهى دورانهاى گذشتهى ما، از صد سال، صد و پنجاه سال قبل تا امروز، در حركت ملت ايران، تعيينكننده بوده است. امروز هم همين جور است. شماها هستيد كه با همت خودتان، با غيرت خودتان، با ايمان خودتان، با عزم راسخ خودتان، توانستهايد عزت اين كشور و اين ملت را در مقابل دشمنان حفظ كنيد. هر روز هم كه گذشته است، جلوهى آذربايجان در عرصههاى گوناگون بيشتر شده است. سى و پنج سال از ۲۹ بهمن سال ۵۶ ميگذرد. آذربايجان، امروز از جهت ايمان، استقامت، بصيرت و ايستادگى، حتّى از آن دوران مهم و سرنوشتساز هم جلوتر است. اين همه توطئه، اين همه بدخواهى براى جدا كردن احساسات بعضها و بخشهاى مختلف اين ملت، اثرش درست بعكس بوده است. شما بوديد كه توانستيد هميشه پيشگام و پيشرو باشيد. در واقع شما هستيد كه لنگر آرامش اين كشوريد. در واقع آنطور كه شما در شعرتان گفتيد، بنده عرض ميكنم: «آرامِ دل ايران سيزلر سيز».(۱)
يك خصوصيتى در مردم عزيز آذربايجان انسان بوضوح مشاهده ميكند؛ اين خصوصيت در بعضى از مناطق كشور هست، اما در آذربايجان به شكل بارزى وجود دارد و آن اين است كه مبارزات و حركت غيرتمندانهى مردم آذربايجان در دورههاى مختلف؛ در قضيهى مشروطه، در قضيهى اشغال نظامى، در قضاياى گوناگون - كه در اغلب اين قضايا، پيشروِ ديگران هم بودند - همواره با دين و ايمان دينى همراه بوده است. با اينكه جريان روشنفكرى چپ و همچنين جريان روشنفكرى وابستهى به غرب در منطقهى آذربايجان فعال بود - از همان روزهاى اولِ ورود روشنفكرى بيمار به كشورمان - و سعى ميكردند مردم را از دين جدا كنند، در عين حال اگر شما نگاه كنيد به نهضتهائى كه در آذربايجان شكل گرفت و خيلى از آنها نهضتهاى عمومى ملت ايران بود كه آذربايجانىها جلوتر از ديگران بودند، مىبينيد با وجود آن تلاشها، حركت مردم و پيشروان و سرسلسلههاى حركتهاى مردمى در آذربايجان، بر پاىفشارى و پايبندى خود به مسائل دينى، صريحتر از همه بودند. در تبريز، ستار خان ميگفت: فتواى علماى نجف در جيب من است. يعنى اين مرد بزرگِ مبارزِ شجاع، كار خودش را با هدايت علما و مراجع نجف تنظيم ميكرد؛ درست نقطهى مقابل آنچه كه آن روز تفكرات جريانهاى روشنفكرىِ شرق و غرب ميخواستند در اين كشور اعمال كنند. هميشه همين جور بوده، امروز هم همين جور است، فردا هم همين جور خواهد بود.
ملت ايران در مجموعهى خود، ايمان دينى را معيار و ملاك و راهنما قرار داده است. مثال را ما از آذربايجان زديم، اما در سرتاسر كشور، با اندازههاى كم و زياد، همهى ملت ايران اينجورند. حركت، حركت همراه با غيرت و شجاعت و احساس مسئوليت است؛ اما با راهنمائى دين، با پشتوانهى ايمان دينى؛ اين خيلى ارزشمند است. براى همين هم هست كه شما ملاحظه ميكنيد خطراتى كه معمولاً از طرف قدرتهاى سلطهگر جهانى متوجه ملتها ميشود و آنها را متزلزل ميكند، اين خطرها ملت ايران را متزلزل نكرد. حالا در برههى كنونى، زمان مسئلهى تحريمها و فشارها گفتند كه ميخواهيم براى ملت ايران تحريم فلجكننده تنظيم كنيم؛ تنظيم هم كردند. دو سه روز قبل از بيست و دوى بهمن، يك مرحلهى جديد تحريمها را وارد معادلات كردند؛ چند ماه قبل هم - در مرداد همين سال - باز مجدداً همين كار را انجام دادند. يعنى در ايام بيست و دوى بهمنِ امسال به خيال خودشان فشارها را بر مردم افزايش دادند. به اميد چه؟ به اميد سست كردن مردم. جواب چه بود؟ جواب ملت ايران اين بود كه امسال راهپيمائى بيست و دوى بهمن از سالهاى قبل پرشورتر است. همه آمدند، همه جا آمدند، با روحيه آمدند، با چهرهى خندان آمدند. اين، ملت ايران است. هر سال بيست و دوى بهمن، ملت ايران ضربهاى بر دشمنان وارد ميكند؛ مثل بهمنى بر سر دشمنان و مخالفان فرود مىآيد. امسال هم اين بهمن فرود آمد. بنده لازم ميدانم مجدداً - كه اگر تا صد بار هم تكرار شود، زيادى نيست - از ملت ايران به خاطر اين حضور پرشكوه و عزتمندانه سپاسگزارى كنم. در مقابل اين احساس، در مقابل اين بصيرت، انسان بايد تعظيم كند. اين، ملت ايران است.
دشمنان در مقابل اين وضعيت، دچار انفعالند؛ اين را من به شما عرض بكنم. برخلاف آنچه كه وانمود ميشود كه آنها در موضع فعال قرار دارند، نه، اينجور نيست؛ دشمن در مقابل ملت ايران در موضع انفعال است. ملتى با عزم راسخ، با بصيرت، با ايمان، ميداند چه ميخواهد، راه را هم بلد است، سختىها را هم با شجاعتِ تمام تحمل ميكند؛ در مقابل اين ملت، اسلحههاى گوناگون سياسى و نظامى و امنيتى و اقتصادى كنْد است؛ لذا دشمن در حال انفعال است. دشمنان چون در حال انفعالند، حركات غير منطقى ميكنند.
من اين را به شما عرض بكنم: دولتمردان آمريكا مردم غيرمنطقىاى هستند؛ حرفشان غيرمنطقى است، عملشان غيرمنطقى است، زورگويانه است؛ توقع دارند ديگران در مقابل كار غيرمنطقى آنها و زورگوئى آنها تسليم شوند؛ خب، بعضى هم تسليم ميشوند؛ بعضى از دولتها، بعضى از نخبگان سياسى در برخى از كشورها در مقابل پرروئى و زورگوئى آنها تسليم ميشوند؛ اما ملت ايران و نظام جمهورى اسلامى تسليمشدنى نيست. نظام جمهورى اسلامى حرف دارد، منطق دارد، توانائى دارد، اقتدار دارد؛ لذا در مقابل حرف غير منطقى و كار غير منطقى تسليم نميشود.
آنها چطور غيرمنطقىاند؟ نشانهى غير منطقى بودن آنها، همين تناقضهائى است كه بين حرفهاى آنها و بين كارهاى آنها هست؛ حرف يك جور ميزنند، كار جور ديگرى انجام ميدهند. خب، از اين نشانهاى واضحتر براى غير منطقى بودن نيست. انسانِ منطقى يك حرف قانعكنندهاى ميزند، بعد هم دنبال آن حرف راه مىافتد. اين آقايان - دولتمردان آمريكائى و ديگر تبعهى آنها از غربىها - اينجورى نيستند؛ يك حرفى ميزنند، يك ادعائى ميكنند، اما در عمل، درست عكس آن را انجام ميدهند. من حالا چند نمونه عرض بكنم:
ادعا ميكنند ما متعهد به حقوق بشريم. بله، آمريكائىها پرچم حقوق بشر را بلند كردهاند، ميگويند ما متعهد به حقوق بشريم؛ آن هم نه فقط در كشور خودشان - كه آمريكا باشد - در همهى دنيا. خب، اين حرفى است، ادعائى است؛ در عمل چه؟ در عمل، بيشترين ضربه را اينها به حقوق بشر ميزنند؛ بيشترين اهانت را به حقوق انسانها در كشورهاى مختلف و نسبت به ملتهاى مختلف، اينها ميكنند. زندانهاى مخفىشان در سرتاسر دنيا، زندانشان در گوانتانامو، زندانشان در عراق - ابوغريب - حملهى آنها به مردم غيرنظامى در افغانستان، در پاكستان، در مناطق گوناگون؛ اينها نمونهاى از حقوق بشر ادعائى آمريكائىهاست! هواپيماهاى بدون سرنشينشان راه مىافتد، هم جاسوسى ميكند، هم مردم را زير فشار قرار ميدهد؛ كه روزانه خبرش را شما از افغانستان و پاكستان ميشنويد. البته همين هواپيماهاى بدون سرنشين، به قول يكى از مجلات آمريكائى كه همين چند روز قبل از اين نوشته بود، در آينده مايهى دردسر خود آنها خواهد شد.
ميگويند ما متعهد به عدم تكثير سلاح هستهاى هستيم. بهانهى حملهى به عراق هم در يازده سال قبل از اين همين بود كه گفتند در عراق رژيم صدام دارد سلاح هستهاى درست ميكند. البته رفتند و پيدا هم نكردند و معلوم شد دروغ بوده است. ميگويند ما متعهديم كه سلاح هستهاى تكثير نشود؛ در عين حال از يك دولت شريرى كه داراى سلاح هستهاى هم هست، تهديد به سلاح هستهاى هم ميكند - يعنى دولت صهيونيستى - دفاع ميكنند، حمايت ميكنند. آن حرفشان است، اين عملشان است.
ميگويند ما متعهد به گسترش دموكراسى در دنيا هستيم - حالا كارى نداريم كه دموكراسىِ خود آمريكا چه جور دموكراسىاى است؛ در اين زمينه بحث نميكنيم - با اين ادعا، با كشورى مثل جمهورى اسلامى كه روشنترين و واضحترين مردمسالارىها و دموكراسىها را در اين منطقه داراست، دائم معارضه و مقابله ميكنند؛ در عين حال پشت سر كشورهائى در اين منطقه مىايستند و با كمال پرروئى از آنها حمايت ميكنند كه بوى دموكراسى را استشمام نكردهاند و يك بار ملتشان رنگ انتخابات و رأى و صندوق رأى را نديدهاند. اين هم تعهدشان نسبت به دموكراسى است! ببينيد فاصلهى قول و عمل چقدر است.
ميگويند ميخواهيم مسائلمان را با ايران حل كنيم. اين حرفى است كه بارها ميگفتند، اخيراً بيشتر هم ميگويند. ميگويند ميخواهيم مذاكره كنيم و مسائلمان را با ايران حل كنيم - اين حرفشان است - اما در عمل متشبث به تحريم ميشوند، متشبث به تبليغات دروغ ميشوند، حرفهاى ناشايسته ميزنند، مطالب خلاف واقع را نسبت به نظام جمهورى اسلامى و ملت ايران دمبهدم منتشر ميكنند.
همين چند روز قبل از اين، رئيس جمهور آمريكا نطق ميكند و دربارهى مسائل هستهاى ايران جورى حرف ميزند كه انگار اختلاف بين ايران و آمريكا اين است كه ايران ميخواهد سلاح هستهاى درست كند. ميگويد ما تا جائى كه بتوانيم، نميگذاريم ايران سلاح هستهاى درست كند! خب، اگر ما ميخواستيم سلاح هستهاى درست كنيم، شما چطور ميتوانستيد نگذاريد؟ اگر ايران اراده ميكرد كه سلاح هستهاى داشته باشد، آمريكا به هيچ وجه نميتوانست جلوى او را بگيرد.
ما نميخواهيم سلاح هستهاى درست كنيم؛ نه به خاطر اينكه آمريكا از اين ناراحت ميشود؛ عقيدهى خود ما اين است. ما اعتقاد داريم كه سلاح هستهاى جنايت بر بشريت است و نبايد توليد شود؛ آنچه هم كه در دنيا هست، بايد محو شود و از بين برود؛ اين عقيدهى ماست، به شما ربطى ندارد. اگر ما اين عقيده را نداشتيم و تصميم ميگرفتيم سلاح هستهاى درست كنيم، هيچ قدرتى نميتوانست جلوى ما را بگيرد؛ همچنان كه در جاهاى ديگر هم نتوانستند بگيرند: در هند نتوانستند، در پاكستان نتوانستند، در كرهى شمالى نتوانستند. آمريكائىها مخالف هم بودند، اما آنها هم سلاح هستهاى درست كردند.
اينكه ميگويند «ما نميگذاريم ايران سلاح هستهاى درست كند»، يك تقلب در حرف زدن است. مگر بحث سر سلاح هستهاى است؟ در قضيهى هستهاى ايران، بحث بر سر سلاح هستهاى نيست؛ بحث سر اين است كه شما ميخواهيد جلوى حق قطعى و مسلّم ملت ايران را - كه غنىسازى هستهاى و استفادهى صلحآميز از توان داخلى خود ملت ايران است - بگيريد. البته اين را هم نميتوانيد و ملت ايران آنچه را كه حق خودش است، انجام خواهد داد.
دولتمردان آمريكائى غير منطقى حرف ميزنند. با گفتگو كنندهى غير منطقى، نميشود انسان بنشيند به اتكاء منطق حرف بزند؛ خب، او غير منطقى است. غير منطقى يعنى زورگو، يعنى حرفِ بيخود بزن. اين واقعيتى است كه ما در طول اين سى سال در برخورد با قضاياى گوناگون جهانى آن را بروشنى دريافتهايم. ما اين را ميفهميم كه طرف مقابل ما كيست و چگونه بايد با او رفتار كرد.
من چند نكته را يادداشت كردهام كه به شما برادران و خواهران عزيز و به همهى ملت ايران در اين زمينهها عرض كنم. البته اين حرفها براى ملت ايران است. آنها كه حرف ميزنند، رئيس جمهور آمريكا كه حرف ميزند، اعوان و انصارش از دولتمردان آمريكا كه حرف ميزنند، براى فريب دادن افكار عمومى است؛ حالا افكار عمومى جهان، يا افكار عمومى ملتهاى منطقه؛ يا اگر بتوانند، افكار عمومى ملت خودمان. ما فعلاً با افكار عمومى جهان كارى نداريم. شبكهى وابستهى صهيونيستى - آمريكائىِ خبرى دنيا حرفهاى ما را آنچنان كه هست، منعكس نميكند؛ يا اصلاً منعكس نميكند، يا ناقص منعكس ميكند، يا درست بعكس منعكس ميكند. من براى مردمِ خودمان حرف ميزنم. اقتدار جمهورى اسلامى مربوط به افكار عمومىِ جهانى نيست. جمهورى اسلامى اقتدار خود، عزت خود، شرف خود را از افكار عمومى دنيا به دست نياورده است؛ از خود اين ملت به دست آورده است. آن بناى استوار و مستحكمى كه ملت ايران به وجود آوردند و امروز پيام آن در همهى دنيا دارد پىدرپى و به خودى خود پخش ميشود، متكى است به خود ملت ايران. من براى مردمِ خودمان حرف ميزنم، كارى به ديگران ندارم؛ ميخواهند بشنوند، ميخواهند نشنوند؛ ميخواهند منعكس كنند، ميخواهند نكنند؛ اما ملت عزيز خودمان بايد بدانند. پس نكتهى اول اين است كه اينها غير منطقىاند، بدون اعتقاد حرف ميزنند و حرفشان با عملشان يكى نيست.
نكتهى دوم: بحث مذاكره را پيش كشيدند، كه ايران بيايد بنشينيم مذاكره كنيم. همين رفتار غيرمنطقى، در اين دعوت به مذاكره هم وجود دارد. غرض آنها حل مشكلات و مسائل نيست - كه من بعد توضيح خواهم داد - غرضشان يك كار تبليغاتى است براى اينكه به ملتهاى مسلمان نشان دهند كه ببينيد اين نظام جمهورى اسلامى بود با آن سرسختى، با آن ايستادگى، اما عاقبت مجبور شد بيايد باب مصالحه و گفتگو را با ما باز كند. وقتى ملت ايران اينجور است، شماها چه ميگوئيد ديگر؟ اين را براى خاموش كردن و نااميد كردن ملتهاى سربرافراشتهى مسلمان كه امروز در بسيارى از كشورهاى اسلامىِ اينها نسيم بيدارى وزيده است و به خاطر اسلام احساس عزت ميكنند، لازم دارند. از اول انقلاب، اين يكى از هدفها بود. از سالهاى اول انقلاب، يكى از هدفهاى آنها همين بود كه ايران را پاى ميز مصالحه و بدهبستان بكشانند؛ بگويند بالاخره ديديد ايران هم كه ادعا ميكرد مستقل است، ايستاده است، نترس است، شجاع است، مجبور شد بيايد بنشيند پاى ميز مذاكره؟ امروز هم همين هدف را دنبال ميكنند. اين، مطلب مهمى است. وقتى هدف از مذاكره، يك هدفِ غيرمربوط به مسائل اساسى است، يك هدف تبليغاتى است، خب معلوم است طرف مقابل كه جمهورى اسلامى است، خام نيست، چشمبسته نيست، ميفهمد كه هدف شما چيست؛ لذا متناسب با همان نيت خودتان، جواب شما را ميدهد.
نكتهى سوم اين است كه مذاكره در عرف آمريكائىها و قدرتهاى سلطهگر به معناى اين است كه بيائيد بنشينيم گفتگو كنيم تا شما حرف ما را قبول كنيد - هدف مذاكره اين است - بيائيد بنشينيم حرف بزنيم تا بالاخره نتيجهى اين حرف زدن و گفتگو كردن اين باشد كه مطلبى را كه شما قبول نميكرديد، حالا قبول كنيد. همين حالا در تبليغاتى كه آمريكائىها در مورد مذاكرات راه انداختهاند - كه چند وقت است لابد ميشنويد - و سر و صدا و هياهو دارند كه بله، با ايران مذاكرهى مستقيم كنيم، چه كنيم، در همين حرفهاى امروزشان هم اين معنا كاملاً خودش را نشان ميدهد: بيائيم بنشينيم تا ايران را قانع كنيم كه از غنىسازى دست بردارد؛ از انرژى هستهاى دست بردارد. هدف اين است. نميگويند بيائيم بنشينيم مذاكره كنيم تا ايران ادلهى خودش را بيان كند، ما از فشار روى مسئلهى هستهاى دست برداريم، از تحريم دست برداريم، از دخالتهاى امنيتى و سياسى و غيره دست برداريم؛ ميگويند بيائيد مذاكره كنيم تا ايران حرف ما را قبول كند!
خب، اين مذاكره كه به درد نميخورد؛ اين مذاكره كه به جائى نميرسد. حالا گيرم دولت ايران قبول كرد، رفتند نشستند با آمريكائىها مذاكره كردند. وقتى هدف اين است، اين چه مذاكرهاى است؟ خب، معلوم است كه ايران از حقوق خودش دستبردار نيست. هر جائى كه در اثناى مذاكره ببينند طرف مقابل يك حرف منطقىاى ميزند و آنها كم مىآورند، در مقابل ايران همان جا مذاكره را قطع ميكنند؛ ميگويند ايران حاضر نيست حرف بزند! شبكههاى خبرى و سياسى هم دست آنهاست؛ تبليغات ميكنند. اين را ما تجربه كرديم. در اين ده پانزده سال گذشته، دو سه مرتبه اتفاق افتاد كه آمريكائىها سر يك موضوع مشخصى به مسئولين ما پيغام دادند، اصرار كردند كه يك امر خيلى لازمِ فورىِ فوتىِ واجبى است، بيايد بنشينيم يك صحبتى بكنيم. خب، مأمورين دولتى - معمولاً يك نفر، دو نفر - رفتند يك جائى نشستند صحبت كردند؛ بمجرد اينكه حرف منطقى اينها بيان شد و آنها جوابى نداشتند، يكجانبه مذاكرهها قطع شد! البته استفادهى تبليغاتىشان را هم كردند. اين، تجربهى ماست. خب، «من جرّب المجرّب حلّت به النّدامة».(۲)
نكتهى چهارم: در تبليغات وانمود ميكنند كه اگر ايران با آمريكا سر ميز مذاكره بنشيند، تحريمها برداشته ميشود. اين هم دروغ است. هدفشان اين است كه با وعدهى برداشتن تحريمها، ملت ايران را وادار كنند كه اشتياق به مذاكرهى با آمريكا پيدا كند. تصور آنها اين است كه ملت ايران ديگر از تحريمها به ستوه آمدهاند، پدرشان دارد در مىآيد، همه چيز به هم ريخته است؛ پس ما بگوئيم خيلى خوب، بيائيد مذاكره كنيد تا تحريم را برداريم، يكهو جمعيت ملت ايران راه بيفتند كه بله، بيائيد مذاكره كنيم.
اين حرف هم از همان حرفهاى غير منطقى و همراه با فريب و يك وسيلهاى براى زورگوئى است. اولاً - همان طور كه عرض كرديم - اينكه ميگويند بيائيد مذاكره كنيم، مقصودشان از مذاكره، واقعاً يك گفتگوى عادلانه و منطقى نيست؛ مذاكره يعنى شما بيائيد حرفهاى ما را قبول كنيد، تسليم شويد، تا ما تحريمها را برداريم. خب، اگر ملت ايران ميخواستند تسليم شوند، چرا انقلاب كردند؟ آمريكا بر اوضاع ايران مسلط بود و هر كار دلش ميخواست، ميكرد. ملت ايران انقلاب كردند براى اينكه از زير يوغ آمريكا خارج شوند؛ حالا بيايند بنشينند باز مجدداً تسليم شما شوند؟ اين، اشكال اول.
اشكال بعد اين است كه تحريمها با مذاكره برداشته نخواهد شد؛ اين را من به شما عرض بكنم. هدف تحريمها چيز ديگرى است. هدف تحريمها خسته كردن ملت ايران است، جدا كردن ملت ايران از نظام اسلامى است. مذاكره هم كه انجام بگيرد، اگر ملت ايران باز در صحنه باقى باشد و بر حقوق خود اصرار بورزد، اين تحريمها وجود خواهد داشت. ملت ايران در مقابل اين فكر غلط دشمن چه كار ميكند؟
ببينيد، يك ملاحظهاى در ذهن طرفهاى مقابل ما هست كه اين ملاحظه را باز كنيم، تحليل كنيم. آنها ميگويند تكيهى نظام جمهورى اسلامى به اين مردم است؛ اگر توانستيم اين مردم را از نظام جمهورى اسلامى جدا كنيم، قدرت مقاومت از نظام جمهورى اسلامى گرفته خواهد شد. اين فكرِ طرف مقابل ماست. خب، اين فكر دو قسمت دارد؛ يك قسمتش را درست فهميدند، يك قسمتش را غلط فهميدند، غلط كردند. آن قسمتى كه درست فهميدند، اين است كه بله، تكيهى جمهورى اسلامى به اين مردم است؛ پشتوانهى نظام اسلامى، هيچ كس جز انبوه تودههاى عظيم ملت ايران نيست؛ حصار اين كشور و اين نظام، همين مردمند. آنچه كه غلط فهميدند، اين است كه خيال كردند با فشار تحريم، با زورگوئى در زمينهى مسائل بينالمللى و بازرگانى و توليد و غيره، خواهند توانست ملت ايران را به زانو در بياورند و عاجز كنند. اگر فكر ميكنند خواهند توانست اين پشتوانه را از جمهورى اسلامى بگيرند، اينجا را اشتباه كردهاند.
بله، ملت ايران در مقابل آنچه كه دشمن ميخواهد انجام دهد، دنبال تدبير خواهد بود. ملت ايران دنبال شكوفائى اقتصادى، رونق اقتصادى و رفاه كامل است؛ اما ملت ايران نميخواهد اين را از راه ذلت در مقابل دشمن به دست بياورد؛ اين را ميخواهد با نيروى خود، با عزم خود، با شجاعت خود، با پيشروى خود، با توانائى جوانانش به دست آورد؛ لا غير. بله، تحريم، فشار است، آزار است - شكى نيست - اما در مقابلهى با اين فشار و آزار، دو راه وجود دارد: ملتهاى ضعيف وقتى كه دشمن فشار آورد، ميروند در مقابل دشمن تسليم ميشوند، خشوع ميكنند، توبه ميكنند. اما ملت شجاعى مثل ايران بمجرد اينكه ديد دشمن دارد فشار مىآورد، سعى ميكند نيروهاى درونى خود را فعال كند، با قدرت و شجاعت از منطقهى خطر عبور كند؛ و همين كار را خواهد كرد. اين هم تجربهى سى سالهى ماست.
كشورهائى در همين منطقهى ما هستند و سى و چند سال در مشت آمريكا بودند، دولتهاشان نوكر و مطيع و فرمانبر آمريكا بودند؛ آنها كجا هستند؟ ملت ايران هم سى و چند سال در مقابل آمريكا ايستاده؛ ملت ايران كجاست؟ در مقابل سى سال فشار آمريكا، ملت ما از لحاظ پيشرفت علمى، پيشرفت اقتصادى، پيشرفت فرهنگى، آبروى بينالمللى، نفوذ و اقتدار سياسى، به جائى رسيده است كه در دوران رژيمهاى پهلوى و قاجار خوابش را هم نميديدند؛ نه مردم، نه مسئولان. ما تجربه كرديم، ما امتحان كرديم. سى سال ما در مقابل فشارهاى آمريكا ايستادهايم، اينجائيم؛ ملتهائى هم هستند كه سى سال تسليم آمريكا شدند و مراحل متعددى عقبند. ما بدى نديديم از ايستادگى، از مقاومت. مقاومت، نيروى درونى يك ملت را احياء ميكند و به فعليت ميرساند. همين تحريمهائى كه ميكنند، به كمك ملت ايران خواهد آمد و ملت ايران را به اذن اللّه و به حول و قوهى الهى به رشد و شكوفائى خواهد رساند. اين، نكتهى مهمى است.
خب، امسال شما ديديد در اين راهپيمائى، مردم چه كردند. نميشود گفت مردم از گرانى و مشكلات شكايتى ندارند؛ چرا، گرانى هست، مشكلات اقتصادى هست، مردم هم آن را لمس ميكنند - مخصوصاً طبقات ضعيف - اما اين موجب نشد كه مردم بين خودشان و نظام اسلامى فاصله بيندازند. مردم ميدانند كه آن دست قدرتمندى كه بتواند اين مشكلات را حل كند، نظام اسلامى است؛ آن اسلام عزيز و اسلام مقتدر و مسئولانى است كه به اسلام پايبندند؛ اينها ميتوانند مشكلات را برطرف كنند. تسليم شدن در مقابل دشمنان، مشكلى را برطرف نميكند.
نكتهى آخر: ما بعكس آنها، منطقى هستيم. مسئولين ما منطقىاند، ملت ما منطقىاند. حرف منطقى و كار منطقى را ما قبول داريم. آمريكائىها نشان بدهند كه زور نميگويند، نشان بدهند كه شرارت نميكنند، نشان بدهند كه در حرف و عملشان غير منطقى حرف نميزنند و عمل نميكنند، نشان بدهند كه به حقوق ملت ايران احترام ميگذارند، نشان بدهند كه در منطقه آتشافروزى نميكنند، نشان بدهند كه در مسائل ملت ايران دخالت نميكنند؛ آنچنان كه در فتنهى ۸۸ دخالت كردند، از فتنهگران پشتيبانى كردند، شبكههاى اجتماعى را در خدمت فتنهگران قرار دادند - يك شبكهى اجتماعى آن روزها ميخواست براى تعميرات تعطيل كند، گفتند تعطيل نكن؛ براى اينكه بتوانند روى فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند! - اين كارها را نكنند، خواهند ديد جمهورى اسلامى يك نظام خيرخواه است؛ مردم، مردم منطقىاى هستند. راه تعامل با جمهورى اسلامى فقط اين چيزى است كه گفتيم و لاغير؛ از اين راه ميتوانند با جمهورى اسلامى تعامل داشته باشند. آمريكائىها بايد حسن نيت خودشان را اثبات كنند؛ نشان بدهند كه درصدد زورگوئى نيستند. اگر چنانچه اين را نشان دادند، آن وقت خواهند ديد كه ملت ايران پاسخ خواهد داد. شرارت نباشد، دخالت نباشد، زورگوئى نباشد، شناختن حقوق ملت ايران باشد، آن وقت جواب مناسب از طرف ايران داده خواهد شد.
يك نكته هم راجع به مسائل داخلى كشورمان عرض كنم، كه اين هم مسئلهى مهمى است. قضيهاى در مجلس پيش آمد؛ قضيهى بدى بود، قضيهى نامناسبى بود؛ هم ملت را ناراحت كرد، هم نخبگان را ناراحت كرد. بندهى حقير هم از دو جهت ناراحت شدم: هم خودم در مقابل اين قضايا احساس تأثر ميكنم؛ هم به خاطر ناراحتى مردم، انسان احساس تأثر ميكند. خب، رئيس يك قوه به استناد يك اتهامِ ثابت نشده و مطرح نشدهاى در دادگاه، دو قوهى ديگر را متهم كرد؛ اين كار بدى بود، اين كار نامناسبى بود؛ اينجور كارها، هم خلاف شرع است، هم خلاف قانون است، هم خلاف اخلاق است، هم تضييع حقوق اساسى مردم است. يكى از حقوق اساسى مهم مردم اين است كه در آرامش روانى و در امنيت روانى زندگى كنند؛ در كشور امنيت اخلاقى برقرار باشد. اگر يك فردى متهم به فساد است، نميشود به خاطر او انسان ديگران را متهم كند؛ حتّى اگر ثابت هم ميشد، چه برسد به اينكه ثابت نشده است، دادگاهى نرفته، محاكمهاى نشده. به استناد متهم كردن يك نفر، انسان بيايد ديگران را، مجلس را، قوهى قضائيه را متهم كند؛ اين كار درست نيست، اين كار غلط است. بنده فعلاً نصيحت ميكنم. اين كار، كار شايستهاى براى نظام جمهورى اسلامى نيست. آن طرف قضيه هم، اصل اين استيضاحى كه در مجلس انجام گرفت، غلط بود. خب، استيضاح بايد يك فايدهاى داشته باشد. چند ماه به پايان كار دولت، استيضاح يك وزير، آن هم باز با يك علت و دليلى كه مربوط به خود آن وزير نيست، چه معنى دارد؟ چرا؟ اين هم غلط بود. اين هم كه شنيدم در داخل مجلس كسانى حرفهاى نامناسبى بر زبان آوردند، اين هم غلط است. همهى اين قضايا، قضاياى نامتناسبى است با نظام جمهورى اسلامى؛ نه آن متهم كردن، نه آن برخورد كردن، نه آن استيضاح. دفاعى هم كه رئيس محترم قوه از خودش كرد، آن هم يك قدرى زيادهروى بود؛ لزومى نداشت.
وقتى ما همه با هم برادريم، وقتى دشمن مشترك جلوى روى ما هست، وقتى توطئه را مىبينيم، چه كار بايد بكنيم؟ تا امروز مسئولين در مقابل توطئههاى دشمن هميشه كنار هم ايستادهاند، حالا هم بايد همين جور باشد، هميشه هم بايد همين جور باشد.
من از مسئولان قوا و مسئولان كشور هميشه حمايت كردم؛ باز هم هر كسى كه مسئوليتى بر دوش دارد، بنده از او حمايت ميكنم، به او كمك ميكنم؛ اما اين كارها را نمىپسنديم؛ اين كارها متناسب با تعهدها نيست؛ با سوگندهائى كه خورده شده، مناسب نيست. اين ملت عظيم را ببينند؛ شايستهى اين ملت، رفتار ديگرى است. امروز مسئولان بايد همهى تلاششان را بكنند براى اينكه گرههاى اقتصادى را باز كنند، مشكلات را برطرف كنند. بنده سه چهار سال قبل از اين، در صحبت اول سال صريحاً به مردم و به مسئولين گفتم كه نقشهى دشمنان ملت ايران از حالا به بعد، بيش از همه، نقشهى اقتصادى است. خب، مىبينيد كه همين جور شد. هم دولت، هم مجلس، همهى نيرويشان را، همهى فكر و ذكرشان را متمركز كنند بر روى سياستهاى درست اقتصادى. چند سال قبل از اين، بنده دربارهى فساد اقتصادى، به رؤساى قوا نامه دادم. خب، با فساد اقتصادى مبارزه كنيد. به زبان گفتن كه مطلب تمام نميشود؛ عملاً با فساد مبارزه كنيد. هى بگوئيم مبارزه با فساد اقتصادى. خب، كو؟ در عمل چه كار شد؟ چه كار كرديد؟ اينهاست كه انسان را متأثر ميكند.
توقع بنده از مسئولين اين است كه حالا كه رفتار دشمن شدت پيدا كرده است، شما هم رفاقتهاتان را با هم شدت بدهيد و بيشتر با هم باشيد. تقوا، تقوا، تقوا، صبر، ميدان ندادن به احساسات سركش، ملاحظهى مصالح كشور، متمركز كردن همهى توان و نيرو براى حل مشكلات مردم و مشكلات كشور؛ اين توقع ماست. اميدواريم انشاءاللّه اين نصيحتِ خيرخواهانه و مشفقانه مورد توجه مسئولين محترم، بخصوص مسئولين بالا قرار بگيرد؛ به اين مسئله پايبند باشند.
اين را هم عرض بكنيم؛ اين حرفى كه من امروز زدم و از بعضى از مسئولان و سران كشور گلهگزارى كردم، موجب نشود كه حالا يك عدهاى راه بيفتند، بنا كنند عليه اين و آن شعار دادن؛ نه، بنده با اين كار هم مخالفم. اينكه شما يك نفر را به عنوان ضد ولايت، ضد بصيرت، ضد چه، مشخص كنيد، بعد يك عدهاى راه بيفتند عليه او شعار بدهند، مجلس را به هم بزنند، بنده با اين كارها هم مخالفم؛ اين را من صريح بگويم. اين كارهائى كه در قم اتفاق افتاد، بنده با اينجور كارها مخالفم. آن كارهائى كه در مرقد امام اتفاق افتاد، بنده با اينجور كارها مخالفم. بارها به مسئولين و كسانى كه ميتوانند جلوى اين چيزها را بگيرند، تذكر دادهام. آن كسانى كه اين كارها را ميكنند، اگر واقعاً حزباللّهى و مؤمنند، خب نكنند. مىبينيد كه تشخيص ما اين است كه اين كارها به ضرر كشور است، اين كارها به نفع نيست. با احساساتشان راه بيفتند اينجا، آنجا، عليه اين شعار بدهند، عليه آن شعار بدهند؛ اين شعاردادنها كارى از پيش نميبرد. اين خشمها را، اين احساسات را براى جاى لازم نگه داريد. در دوران دفاع مقدس اگر بسيجىها ميخواستند همين طور بروند يك جائى، طبق ميل خودشان حمله كنند، كه خب پدر كشور در مىآمد. نظمى لازم است، انضباطى لازم است، مراعاتى لازم است. اگر چنانچه به اين حرفها اعتنائى ندارند، آنها كه خب حسابشان جداست؛ اما آن كسانى كه به اين حرفها اعتناء دارند و مقيدند كه برخلاف موازين شرع حركت نكنند، بايد مراقبت كنند، از اين كارها نكنند.
البته ملت ايران به لطف الهى، به هدايت الهى، ملت بصيرى است. من به شما عرض بكنم جوانها ! آن روزى كه ما نيستيم و شما هستيد، بدانيد آن روز ملت ايران وضعش، افقش، زندگى مادى و معنوىاش، بمراتب از امروز بهتر خواهد بود. حركت ملت ايران به سمت روشنى است، افقها روشن است. ما يك قدرى بايد مراقب خودمان باشيم.
از خداوند متعال هم بايد كمك بگيريم؛ از ارواح طيبهى شهدا و روح مطهر امام هم بايد كمك بگيريم. انشاءاللّه دعاى حضرت بقيةاللّه الأعظم (ارواحنا فداه) شامل حال ما و شما بشود.
والسّلام عليكم و رحمةالله و بركاته
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور از آموزشهایی برای کلیه واجدین شرایط رای در سطح کشور خبر داد و گفت: برگزاری همزمان دو انتخابات نیازمند برنامهریزیهای اساسی و هماهنگی ویژه است.
خبرگزاری فارس: حضرت آیتالله العظمی خامنهای با ابلاغ سیاستهای کلی «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» دولت را مکلف کردند برای تسریع در عملیاتی کردن این سیاستها در کمترین زمان ممکن، راهکارها را تنظیم کرده و پیگیریهای قانونی را انجام دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی با ابلاغ سیاستهای کلی «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، دولت را مکلف کردند برای تسریع در عملیاتی کردن این سیاستها در کمترین زمان ممکن، راهکارها را تنظیم کرده و پیگیریهای قانونی را انجام دهد.
متن سیاستهای کلی «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» که به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:
بسماللهالرّحمنالرّحیم
سیاستهای کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی
1- بالا بردن قدرت رقابت و افزایش بهره وری عوامل تولید با:
- اصلاح و بازسازی ساختار تولید ملی
- کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت تولید
- اتخاذ انواع تدابیر تشویقی و تنبیهی
- بهینه سازی تعامل عوامل تولید
2- هدایت و تقویت تحقیق و توسعه و نوآوری ها و زیربناهای آنها و بهره گیری از آنها، با هدف:
- ارتقاء کیفی و افزایش کمّی تولید ملّی
- بالا بردن درجه ساخت داخل تا محصول نهایی
- حمایت از تجاری سازی فناوری محصول و بهره گیری از جذب و انتقال دانش فنی و فناوری های روز و ایجاد نظام ملّی نوآوری
3- گسترش اقتصاد دانش بنیان با تأکید بر توسعه مؤلفه های اصلی آن، از جمله: زیر ساخت های ارتباطی، زمینه های تسهیل تبدیل دستاوردهای پژوهش به فناوری و گسترش کاربرد آن، حمایت قانونی از حقوق اشخاص حقیقی و حقوقی و مرتبط کردن بخشهای علمی و پژوهشی با بخشهای تولیدی کشور.
4- حمایت از تولید محصولات با ماهیت راهبردی مورد نیاز مصارف عمومی یا بخش تولید کشور.
5- تکمیل زنجیره تولید از مواد خام تا محصولات نهایی با رعایت اصل رقابت پذیری و فاصله گرفتن از خام فروشی در بازه زمانی معین.
6- حمایت از تولید محصولاتی که عرضه رقابتی آنها با خالص ارز آوری مثبت یا خالص ارزبری منفی همراه باشد.
7- مدیریت منابع ارزی با تأکید بر تأمین نیازهای تولید ملی و کارآفرینی، و ثبات ارزش پول ملّی.
8- بهبود فضای کسب و کار با هدف افزایش تولید ملّی و اصلاح زمینه های فرهنگی، قانونی، اجرایی و اداری.
9- افزایش سهم بخشهای تعاونی و خصوصی در تولید ملّی از طریق:
- تقویت انگیزه و عزم ملّی و تأکید و تسریع در اجرای کامل سیاست های کلی اصل 44، رعایت انضباط مالی و بودجه ای دولت
- رفع تبعیض بین بخش دولتی و بخش های خصوصی و تعاونی
- ساماندهی و حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط در جهت کارآمدسازی آنها
10- تنظیم نقش نهادهای عمومیِ غیر دولتیِ اقتصادی در جهت تولید ملّی.
11- شفاف سازی و به هنگام سازی آمار و اطلاعات و تسهیل دسترسی به آن و اطلاع رسانی در مورد ابعاد و فرصت های سرمایه گذاران و سرمایه گذاری در رشته های مختلف و مقابله جدی با استفاده از هر گونه دسترسی اطلاعاتی ویژه.
12- توانمند سازی و ارتقاء بهره وری نیروی کار با افزایش انگیزه، مهارت و خلاقیت و ایجاد تناسب بین مراکز آموزشی و پژوهشی با نیازهای بازار کار.
13- بسترسازی و ساماندهی اشتغال و حرکت نیروی کار ایرانی در سطح ملی، منطقه ای و جهانی.
14- ارتقاء سرمایه های انسانی، طبیعی، اجتماعی و فیزیکی با تأکید بر توسعه نهادهای مردمی برای رشد تولید ملی.
15- توسعه فرهنگ حمایت از سرمایه، کار، کالاها و خدمات ایرانی و استفاده از نظرات متخصصان و صاحب نظران در تصمیمات اقتصادی.
16- جلوگیری از اتلاف و راکد ماندن سرمایه های فیزیکی و انسانی ایرانی با تأکید بر ایجاد و توسعه خدمات فنی و مشاوره ای فرا بنگاهی و ارتقاء بازده اقتصادی این سرمایه ها در بخش های مختلف اقتصادی.
17- گسترش تنوع ابزارهای سرمایه گذاری در بازار سرمایه و تکمیل ساختارهای آن و اعمال سیاست های تشویقی برای حضور عموم مردم و سرمایه گذاران داخلی و بین المللی بویژه منطقه ای در بازار سرمایه.
18- حمایت از محققان و سرمایه گذاران و تشویق ورود سرمایه های ایرانی به حوزه های سرمایه گذاری خطرپذیر متضمن تحقیق و توسعه با تأسیس صندوق های شراکت یا ضمانت برای سرمایه گذاری در این حوزه.
19- کارآمد سازی مدیریت منابع موجود در صندوق توسعه ملّی در جهت بهینه سازی و هم افزایی ظرفیتهای تولیدی و ارتقاء کیفی کار و سرمایه ایرانی.
20- تنقیح و اصلاح قوانین و مقررات (از جمله اصلاح قانون پولی و بانکی، تأمین اجتماعی و مالیات ها) برای تسهیل فعالیت در بخش های تولیدی و رفع موانع سرمایه گذاری در سطح ملی با رویکرد ثبات نسبی در قوانین.
21- کارآمد کردن نظام توزیع کالاها و خدمات با استفاده از ساز و کار شفاف سازی و اطلاع رسانی و کاهش واسطه های غیر ضرور و ناکارآمد.
22- گسترش منابع مالی و کارآمد سازی مدیریت آن در جهت افزایش ظرفیت تولید ملّی و کاهش هزینه های تأمین مالی مورد نیاز بویژه با ساماندهی، گسترش و حمایت از نهادهای مالی توسعه ای و بیمه ای.
23- جلوگیری از ایجاد انحصار در چرخه تولید و تجارت تا مصرف.
براساس این گزارش قبلاً اسم مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تأمین اجتماعی در این سایت وجود داشت.
با توجه به اینکه گفته میشود مرتضوی در محل کار خود حضور دارد ولی بعد از اینکه لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت را باطل کرد؛ عملا مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی مسئولیتی ندارد.
خبرگزاری فارس: سعید مرتضوی دادستان سابق تهران شامگاه گذشته بازداشت شد.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس به نقل از دادسرای تهران، سعید مرتضوی سرپرست سازمان تامین اجتماعی و دادستان عمومی و انقلاب سابق تهران، شب گذشته بازداشت شد.
دادستانی تهران، هنوز درباره علت بازداشت مرتضوی اظهار نظری نکرده است.
اخبار تکمیلی به نقل از دیگر منابع خبری حاکی است، مرتضوی هنگام خروج از محل کار خود بازداشت شده و معاون دادستان تهران در هنگام بازداشت نامبرده در محل حضور داشته است.
گفته میشود مرتضوی پس از بازداشت به زندان اوین منتقل شده است.
سعید مرتضوی در پرونده کهریزک به همراه تعدادی از همکارانش از کار معلق شد و پرونده مفتوحی داشت که احتمال میرود علت بازداشت وی همین باشد.
پیش از این حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نشست خبری خود عنوان کرده بود اسفندماه امسال دادگاه رسیدگی به پرونده کهریزک برگزار خواهد شد.
دقایقی پیش، محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری کشورمان برای دفاع از شیخالاسلامی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی وارد صحن علنی مجلس شد که البته شماری از وزرای کابینه از جمله رحیمی معاون اول، خلیلیان و دانشجو وزرای کشاورزی، علوم و فروزنده و میرتاجالدینی، معاونان رئیس جمهور نیز به همراه وی وارد صحن علنی مجلس شدند.
حجتالاسلام سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، روح الله حسینیان و ایرج ندیمی و شمار دیگری از نمایندگان به استقبال احمدینژاد رفتند.
به گزارش «تابناک»، طرح استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه احتماعی، چهارم بهمن ماه با هجده امضا و در هفت بند از سوی هیأت رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
شیخالاسلام، دومین وزیر استیضاحی در مجلس نهم است
پیش از این، نمایندگان مجلس نهم، استیضاح وزیر ورزش را هم پیگیری میکردند که این استیضاح پس از حاشیههای فراوان ناکام ماند.
به گزارش سرویس سیاسی برنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت آقای دكتر حسن حبیبی را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با دریغ و تأسف خبر درگذشت یار دیرین انقلاب و دانشمند متعهد مرحوم مغفور آقای دكتر حسن حبیبی رحمةاللهعلیه را دریافت كردم.
ایشان مؤمنی صادق و پارسا و خدوم بود. تاریخچه خدمات وی به نظام جمهوری اسلامی از پیش از انقلاب و بههنگام تدوین پیشنویس قانون اساسی آغاز شده و در طول سالهای متمادی در عضویت شورای انقلاب و سپس بر عهده گرفتن مسوولیتهای بزرگ دیگر ادامه یافته است. بیماری جانكاه و طولانی وی، صبر و تسلیم و توكل او را نیز بر فهرست مزایای شخصیتی وی افزود و امید است رحمت و مغفرت و رضوان الهی شامل حال ایشان گردد. لازم میدانم به همسر گرامی و باوفای ایشان و دیگر بازماندگان و نیز به همكاران و علاقمندان به آن فقید سعید تسلیت خویش را تقدیم نمایم.
سیدعلی خامنهای
12 بهمن 1391
.: Weblog Themes By Pichak :.